Andrej Danko: Matovičov pád nestačí
23 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Andrej Danko (SNS) sa vo videu na sociálnych sieťach prihovoril Petrovi Pellegrinimu s otázkou - prečo to robíš? Podľa Danka musia padnúť aj Kollár a Sulík.

Výčitka predsedovi Hlasu

"Pomáhaš Sulíkovi riešiť jeho problémy. Matoviča dostal do politiky on. Pád Matoviča nerieši zásadnú podstatu - predčasné parlamentné voľby," nepáči sa predsedovi SNS konanie opozičného Hlasu.

Obrovská politická chyba

"Rozbíjaš opozíciu. Miesto toho, aby Hlas-SD, Smer a SNS spolu rokovali, ako ďalej po najbližších parlamentných voľbách, konáš doslova v opojení moci," obviňuje Danko kolegu. Predseda SNS tvrdí,  že keď má Hlas 20 percent preferenčných hlasov, Pellegrini si myslí, že môže hrať na všetky strany. 

Výzva predsedu SNS

"Vyzývam ťa verejne, aby si stiahol podpisy na odvolanie Matoviča. Nech sa Matovič so Sulíkom žerie sám. Nech si Matovič vychutná Sulíka a Sulík Matoviča," hovorí Danko, ktorý Hlasu-SD vyčíta aj neúčasť na proteste a lokálne koalície v prospech Luntera, či Drobu.

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik