Keď dvaja hovoria...
23 | 09 | 2022 I Milan Laca
Európa sa vrútila do vlastnej energetickej pasce.

Do 21. septembra sa strata európskej ekonomiky v dôsledku protiruských sankcií priblížila k 500 miliardám eur, uvádza agentúra Bloomberg s odvolaním sa na štatistiky analytického centra Bruegel.

Vývoj

Ďalej píše, že negatívny trend pokračuje. Všetky pokusy orgánov krajín EÚ zmierniť následky prudkého rastu cien neprinášajú očakávaný efekt. Do dnešného dňa 27 krajín, ktoré tvoria EÚ, vyčlenilo na boj proti energetickej kríze spolu 314 miliárd eur. Finančné prostriedky boli použité na podporu podnikateľov a bežných občanov.  

EÚ opakuje svoje

Predsedníčka Európskej komisie vidí vinníka jasne - Putin! A východisko - sankcie.

Pohľad spoza oceánu

Americký moderátor Tucker Carlson podrobil analýze samovražednú politiku EÚ, ktorá sa začala sankciami.

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik