Juraj Blanár: Ožobračovanie a ničenie Slovenska pokračuje
22 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Juraj Blanár, podpredseda opozičnej strany SMER-SD vo svojom najnovšom príspevku na sociálnej sieti porovnáva čísla predtým a potom. Súčasnú vládnu zostavu krtizuje a obviňuje ju z ožobračovania a ničenia Slovenska.

V statuse porovnáva, ako sa počas vládnutia Smeru podarilo postupne znižovať nezamestnanosť či mieru zadĺženia, kým súčasná vládna garnitúra ide opačným smerom, nerieši problémy a všetky tieto nelichotivé percentá zvyšuje. 

"Igor a jeho družina", ako ich nazýva, si nájdu výhovorky, ale aj počas vládnutia Smeru bola na scéne finančná kríza, napriek ktorej dokázali dosahovať znižovanie negatívnych čísiel. Zároveň predpovedá, že bude ešte horšie. "V júli 2022 boli ceny poľnohospodárskych výrobkov medziročne vyššie o 49,5 %!!! Aj inflácia presiahla 13,6 %. Reálne mzdy pritom klesajú a pomoc je stále v nedohľadne. Ožobračovanie a ničenie Slovenska pokračuje už tretí rok vládnutia tejto zostavy." - uzatvára svoj príspevok.

Nasleduje totálna vojna!
Putin strčil bombu pod svoj vlastný autoritársky režim. Namiesto ukončenia vojny dôjde k jej predĺženiu. Z hospodárstva budú odvádzané ľudské zdroje, ekonomiku čakajú ešte horšie časy. Dôjde k destabilizácii rozpočtu. Týmito slovami komentoval... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!
Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik