Generál Viktorín odkazuje Hegerovi: Politika pre občana sa robí na Slovensku a nečaká sa na Ameriku!
22 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Generál Jozef Viktorín, expert na bezpečnostnú a obrannú politiku uverejnil na sociálnej sieti krátky status, v ktorom poukázal na to, že premiér Heger nemá žiadne reálne výsledky. Reagoval na vyhlásenie premiéra, podľa ktorého majú mnohí lekári vyšší plat ako on sám.

 

"Keď som počul včera premiéra Hegera ako skonštatoval, že „mnohí lekári majú vyšší plat než premiér”, pochopil som kde sú jeho priority," píše Viktorín.

Len treba podľa neho povedať, že keď Heger spraví chybu, tak výhovorkou je „lebo opozícia“. Keď spraví chybu lekár, zvykne to mať veľké následky a výhovorky nepomôžu.

"Takže pán premiér a obchodník zároveň, Vy sa nechváľte, čo pre lekárov robíte a ako sa snažíte aj so svojou vládou zlepšiť zdravotníctvo. Snaha sa počíta len niekedy, výsledky vždy! A tie nemáte žiadne," skonštatoval Viktorín.

Podľa Viktorína náš premiér nepochopil, že politika pre občana sa robí na Slovensku a nečaká sa na Ameriku. "A toto sa dá pochopiť, aj keď stojíte na čele menšinovej vlády," uzavrel generál vo výslužbe.

Bezpečnostný expert: Putin nepoužije jadrové zbrane ako prvý
Putin nepoužije jadrové zbrane ako prvý. Avšak v prípade jadrového útoku na jeho krajinu nebude mať problém odpovedať jadrovými zbraňami. Expert na bezpečnostnú politiku György Nógrádi vyhodnotil Putinove oznámenie o čiastočnej mobilizácii. Jeho... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!
Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik