Anna Belousovová: Len lokajský nástroj cudzích záujmov ohýba právo a pravdu
22 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Morálny človek a politik by mal stáť na strane pravdy a práva vždy. Len lokajský nástroj cudzích záujmov ohýba právo a pravdu tak, ako to vyhovuje jeho pánom. PS: Mohol by už konečne niekto tým američanom vysvetliť, že Slovensko a Slovinsko sú dva rôzne štáty a že jedna z najvýznamnejších žien sveta je prezidentkou Slovenska a nie Slovinska?!" Citát Anna Belousovová.

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová sa v týchto dňoch zúčastňuje na Valnom zhromaždení OSN v New Yorku. Na jej vystúpenie reaguje bývalá vrcholová politička Anna Belousovová. Jej názor na vystúpenie Zuzany Čaputovej prinášame v plnom znení.

Pani prezidentka Čaputová vo svojom vystúpení na pôde OSN okrem iného povedala:

-"...väčšine krajín je úplne jasné, že práve konanie Ruska spôsobuje dnešnú bezpečnostnú, energetickú, ale aj potravinovú krízu, ktorej svet čelí."

-"...Snahy zmeniť hranice iných štátov spôsobom, ktorý je v rozpore s medzinárodným pravom, sú neprijateľné."

Prezidentka: Putinove výroky potvrdzujú, že Rusko mier nechráni, ale ohrozuje
Stredajšie vyhlásenia ruského prezidenta Vladimira Putina opätovne potvrdili, že Rusko sa nesnaží mier chrániť, ale ho priamo ohrozuje. Uviedla to slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa v týchto dňoch zúčastňuje na Valnom zhromaždení OSN v... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Asi jej ušlo, že

- Bezpečnostná situácia na východ od našich hraníc sa začala zhoršovať po štátnom prevrate, t.j. po Majdane, ktorý sa uskutočnil za priamej podpory USA a Západu a následnom intenzívnom presune vojenskej techniky a vojakov štátov NATO k ruským hraniciam.

- Energetickú a potravinovú krízu spôsobili sankcie, ktoré štáty Západu zaviedli voči Rusku pod tlakom USA.

Dúfam, že pani prezidentka nezabudla tlmočiť svoje rozhorčenie USA ako aj ďalším štátom, ktoré v rozpore s medzinárodným právom narušili územnú celistvosť Srbska a vytvorili tvz. samostatné Kosovo.

Morálny človek a politik by mal stáť na strane pravdy a práva vždy. Len lokajský nástroj cudzích záujmov ohýba právo a pravdu tak, ako to vyhovuje jeho pánom. PS: Mohol by už konečne niekto tým američanom vysvetliť, že Slovensko a Slovinsko sú dva rôzne štáty a že jedna z najvýznamnejších žien sveta je prezidentkou Slovenska a nie Slovinska?!

Čína sa chystá na vojnu (VIDEO)
Si Ťin-pching nariadil armáde, aby sa sústredila na prípravu na boj. Čínska ľudová oslobodzovacia armáda "by sa mala zamerať na prípravu na skutočný boj," povedal prezident a predseda Ústrednej vojenskej komisie krajiny Si... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Milan Laca

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik