Sagan končí kariéru
21 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Sagan už má toho dosť. Po víkendových pretekoch MS v Austrálii svoju kariéru ukončí. Údajne o tom uvažoval už dlhší čas a za jeho rozhodnutím je možno aj nová známosť.

Slovenskému cyklistovi Jurajovi Saganovi po sezóne vyprší kontrakt s francúzskym tímom TotalEnergies a tým svoju kariéru končí. Informáciu priniesol portál pluska.sk s odvolaním sa na slová trénera Saganovcov Petra Zánického. 

Starší brat trojnásobného majstra sveta Petra Sagana o definitívnom odchode vraj uvažoval už dlhšiu dobu. „Pre mňa to nie je nová informácia, postupne sa varila už niekoľko mesiacov. Juraj trénuje väčšinou v Žiline a neraz mu robím sparingpartnera. Veľa sme sa o tom rozprávali. Bol by som rád, keby to ešte nejaký rok potiahol, ale bolo mi jasné, že už toho má dosť. Kočovný život nie je vôbec taký jednoduchý, ako sa zdá,“ - vyjadril sa tréner. Juraj sprevádza prakticky celú kariéru svojho populárneho brata Petra Sagana v pelotóne, nechýbal ani pri tituloch majstra sveta mladšieho Sagana. Odteraz bude viac času venovať priateľke, ktorá jeho rozhodnutie možno aj urýchlila. 

Vladimír Palko: Mikulec je viac vinný ako Hamran
„Stíhanie Roberta Fica za ´zorganizovanie zločineckej skupiny´ je výstrel vedľa“ uviedol exminister vnútra Vladimír Palko, podľa ktorého zatiahli do polície politiku. Viní za to súčasné vedenie polície na čele s policajným prezidentom Štefanom... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik