Jaroslav Naď: Putinova úbohosť (VIDEO)
21 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) je na návšteve v Južnej Kórey, odkiaľ reaguje na vyhlásenie mobilizácie v Rusku svojsky typickým spôsobom.

Putin, Putin, zle dopadneš!

Slovenský minister obrany je presvedčený, že Rusom sa nebude páčiť mobilizácia. 

"Je to vec, ktorá nás neprekvapuje, ktorú sme od Putina od začiatku očakávali. Samozrejme, že to preukazuje tú úbohosť, s ktorou on do toho pristupuje. Ale musí si uvedomiť jednu vec. Tým, že začne povolávať synov ruských matiek, dostane sa do veľmi ťažkej politickej situácie a skončí to tým, že bude zvrhnutý, ako prezident Ruskej federácie," vyhlásil Naď počas návštevy v Južnej Kórey.

„Verím, že si to začnú ešte viac uvedomovať bežní ľudia v Ruskej federácii a urobia kroky k tomu, aby mu zabránili nejakým spôsobom ďalej ubližovať Rusku ako takému a jeho obyvateľom,“ dodal Naď.

Beňová to povedala JASNE! Načo tá nenávisť?!
Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SD) sa zamýšľa nad selektívnym používaním kolektívnej viny. Vojna sa raz skončí a budeme odpúšťať aj Rusku, predpokladá. Je to kontroverzné "Z mojho pohľadu je toto téma, ktorá má kontext v princípe “kolektívnej... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik