Jozef Lenč: Majiteľom Petra Polláka jr., je Igor Matovič a SaS je podľa ministra pre seba hlupákom
21 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslanci Národnej rady (NR) SR v utorok otvorili riadnu schôdzu, na ktorej sa prezentovalo až 117 poslancov. Po minulom týždňovom fiasku sa to konečne podarilo a boli uznášaniaschopní. Predĺžený víkend mohol podľa politológa Lenča odblokovať mysle v NR SR, ale minister všetkého, súkromný podnikateľ z Trnavy a minister pre seba opäť rečnil v NR SR a vzišlo z toho opäť, že SaS je hlupákom. Vystúpenie Igora Matoviča hodnotí politológ Jozef Lenč.

"Minister všetkého, len nie financií prišiel do národnej rady ne-obhajovať návrh Sme rodina na zmenu ústavy, ktorá by umožnila vyhlásenie predčasných volieb ústavným zákonom. Súkromný podnikateľ z Trnavy najskôr trpiteľsky hovoril, že vláda a krajina sú zranení. Tieto rany im spôsobili skorumpovaní novinári, média, ktoré naňho útočia, mafia, ktorá sa chce vrátiť k moci a samozrejme SaS. Slovensko následne prirovnal k Nemecku v 30. rokoch 20. storočia a schválenie novely ústavy cestou, ako sa k moci dostane "vagabund s fúzami," píše na sociálnej sieti politológ Jozef Lenč.

Poslanci otvorili riadnu schôdzu, program má aktuálne takmer 140 bodov
Poslanci Národnej rady (NR) SR otvorili riadnu schôdzu, ktorá sa mala začať už minulý týždeň. Plénum však vtedy nebolo uznášaniaschopné, neprezentovali sa poslanci SaS ani opozícia. V utorok už sa prezentovalo 117 poslancov. Na programe schôdze je... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

"Predčasné voľby sú, podľa neho, extrémne riziko pre Slovensko," zdôrazňuje Lenč slová, ktoré povedal Igor Matovič (OĽaNO), súčasný minister financií, expremiér.

"Len hlupák by šiel do predčasných volieb. Len hlupák si myslí, že, keď má teraz vysoké preferencie, tak ich bude mať aj vo voľbách," cituje Matoviča, Jozef Lenč.

"Kto je tým hlupákom?" Pýta sa politológ

"Ak si niekto myslí, že je to Boris Kollár, resp. poslanci Hajšelová a Svrček (Sme rodina), ktorí predložili oný návrh na zmenu ústavy, tak sa mýli," dodáva.

"Podľa ministra pre seba je tým hlupákom SaS. Nie Boris, lebo Boris len plní sľub, ktorý dal "v nejakej relácii" a tak je čestný, no hlupáci a kolaboranti s fašistami sú SaSkári. A nesebecky dodal, že "sebecký prístup k robeniu politiky sa mi u SaS vždy nepáčil," vysvetľuje Lenč.

Majiteľom Petra Polláka jr., je Igor Matovič

"Z OĽaNO sa následne na obhajobu svojho "majiteľa" ozval Peter Pollák jr., ktorý dokázal, že je naozaj obyčajný hlupák a obvinil Smer, Hlas a Sas, že v tejto rozprave o "skrátení volebného obdobia" (v skutočnosti sa rokuje o zmene ústavy) sa správajú pokrytecky (Smer a Hlas nie sú v pléne) a sebecky dláždia cestu mafii," hodnotí Lenč aj vyjadrenie Petra Polláka jr.

_______

Poslanci Národnej rady (NR) SR otvorili riadnu schôdzu, ktorá sa mala začať už minulý týždeň. Plénum však vtedy nebolo uznášaniaschopné, neprezentovali sa poslanci SaS ani opozícia. V utorok už sa prezentovalo 117 poslancov.

Radačovský: Krúpa by sa mal menej modliť a viac študovať zákony
1864. Presne toľko mal poslanec Juraj Krúpa preferenčných hlasov v parlamentných voľbách, pripomenul europoslanec Miroslav Radačovský na sociálnej sieti. A pripomenul aj Krúpov výrok v rozhovore pre denník Pravda. “Modlime sa, aby Fico skončil na... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik