Ďuriš Nicholsonová: Pohovorme si o Borisovi
20 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Liberálnej europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej sarkazmus rozhodne nie je cudzí. Tentokrát si vzala na mušku predsedu parlamentu.

Kollárov konzervatívny minister

"Boris (sa) hľadá. Tentokrát konzervatívneho ministra školstva. Tento Boris hľadá často. Napríklad dievčatká z Čistého dňa, ktorým po nociach posiela úchylné smsky. Alebo neustále hľadá keramické venuše, ktoré mu porodia ďalšie deti na titulku Plusky, nešetrí predsedu parlamentu europoslankyňa.

Greksa: Na Ukrajine ocenená, na Slovensku neviditeľná
Hudobník Marián Greksa ostal v riadnom šoku po tom, ako sa dozvedel, že ministerka kultúry SR Natália Milanová (OĽaNO) získala na Ukrajine ocenenie Rád kňažnej Oľgy. Ešte väčší šok však prišiel keď zistil, že aj on bude po boku Mariky Gombitovej... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Eka Balašková

To je proste Boris

"Pamätám si, keď (sa) Boris hľadal aj v trans – gender komunite. Písal pikantné odkazy „strašne ťa chcem“ a pritom hejtoval akúkoľvek inakosť. Napríklad homosexuálov: „Je to zvrátené. Oni patria do ústavu, a nie na ulicu! Vždy to boli úchyláci a nemali tú diagnózu nikdy vylúčiť. Teraz sa máme na nich pozerať ako na zdravých jedincov kvôli tolerancii? Nikdy nebudem k tomuto tolerantný,“ spomína si Ďuriš Nicholsonová a konštatuje, že Boris hľadá viac svojich "oucí, ktoré uveria".

Čomu by mali veriť?

"Že je bojovníkom za tradičnú rodinu a že od Borisa dostanú nájomný byt alebo aspoň pikantnú sms. No a teraz Boris hľadá konzervatívneho ministra školstva. Tí z nás, ktorým záleží viac na odbornosti ministra, ako na jeho ideológii dúfajú, že to medzi Borisom a konzervatívnym ministrom skončí len pri ďalších Borisových smskách a nie pri skutočnom pokuse vzdelávať naše deti," nádejá sa europoslankyňa.

Matovičovo vytriezvenie: Ľudia chcú pomoc, nie egotripy
V utorok nás čaká pokus o druhé otvorenie schôdze NR SR. Minister financií Igor Matovič (OĽaNO) ju očakáva s optimizmom a s tým, že energetická kríza bude onedlho minulosťou. Piatková dohoda so SaS "Tie požiadavky boli také, že niekto mal pocit,... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Kto pripomenie jej?

Pani europoslankyňa si s veľkou chuťou zaironizuje na adresu kadekoho. Dnes je to predseda NR SR a jeho intímny život, pred pár týždňami "socializmom rozmaznaní" dôchodcovia, ktorí podľa nej žijú v prekúrených bytoch či domoch.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik