Juraj Hipš: Hľadáme vodcu križiackej výpravy, alebo ministra školstva?
19 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Pedagóga Juraja Hipša (PS) pobavil predseda NR SR Boris Kollár. Ten chce na post ministra školstva presadzovať konzervatívneho odborníka.

Ochrana kresťanov

"Boris Kollár bude na ministra školstva presadzovať konzervatívneho odborníka. Chce tak podľa vlastných slov chrániť kresťanov a konzervatívne zmýšľajúcich ľudí," všíma si Hipš.

Čo si zaslúži Slovensko

"Táto krajina ale potrebuje ministra školstva, ktorý chápe, že kvalitné vzdelávanie si zaslúžia všetky deti. Bez ohľadu na to, či ich rodičia sú konzervatívci alebo nie. Deti katolíkov alebo neveriacich. Deti evanjelikov aj agnostikov. Deti z majority aj výlučených komunít," vymenúva pedagóg.

Koho vlastne koalícia hľadá?

"Je veľkou chybou, ak kvalifikáciou na ministra školstva má byť jeho konzervatívne presvedčenie. Koalícia nemá hľadať vodcu križiackej výpravy, ale toho, ktorému záleží na kvalitnom vzdelávaní každého dieťaťa," uzatvára Hipš.

Milan Uhrík: Už nech sú prezidentské voľby!
Europoslanec Milan Uhrík (Republika) hľadá slovenské vlajky na letisku M. R. Śtefánika v Bratislave pri odchode prezidentky Zuzany Čaputovej do Londýna. Štátnicky nástup "Takto "štátnicky" nastupuje Čaputová do lietadla na Slovensku. Americká... Čítať ďalej
19 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik