Milan Uhrík: Už nech sú prezidentské voľby!
19 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Europoslanec Milan Uhrík (Republika) hľadá slovenské vlajky na letisku M. R. Śtefánika v Bratislave pri odchode prezidentky Zuzany Čaputovej do Londýna.

Štátnicky nástup

"Takto "štátnicky" nastupuje Čaputová do lietadla na Slovensku.  Americká vlajka je, britská vlajka je, len slovenská nikde. Ešte aj tie hlúpe médiá zverejnia toto ako hlavný záber," poznamenáva Milan Uhrík na sociálnej sieti.

Slováci reagujú na trapas: Prebehol palácový prevrat?
Od prvej informácie o tom, že Slovensko podľa agentúry AP nemá prezidentku Zuzanu Čaputovú, ale prezidenta Juraja Rizmana, prebehli možno dve hodiny a sociálne siete zaplavili rôzne rozhorčené a viac či menej vtipné reakcie. Prinášame ich. Anna... Čítať ďalej
19 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Logický omyl

"Ono, pri takomto  vlasteneckom cítení Čaputovej sa ani niet čo čudovať, že v zahraničí si zamenia jej frajera za slovenského prezidenta. Lebo Slovensko prezidenta ani nemá, len anglosaskú bábku. Už nech sú nové prezidentské voľby. Horšie to byť už nemôže," znechutene píše Uhrík.

&set=a.445256946963858

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik