V Kráľovskom Chlmci má súčasný primátor jedinú protikandidátku
18 | 09 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Na post primátora Kráľovského Chlmca v okrese Trebišov pre jesenné komunálne voľby zaregistrovali dvoch kandidátov. Informovalo o tom mesto na svojej webstránke.

O znovozvolenie sa uchádza súčasný primátor a podpredseda Košického samosprávneho kraja (KSK) Karol Pataky za stranu Aliancia. Jeho volebnou súperkou je mestská poslankyňa a bývalá riaditeľka Kultúrneho centra Medzibodrožia a Použia Gabriela Zvolenská, ktorá kandiduje ako nezávislá.

O 11 mandátov poslanca mestského zastupiteľstva v jednom volebnom obvode sa uchádza spolu 19 kandidátov. Z nich dvaja kandidujú ako nezávislí, ostatných nominovali politické subjekty.

Musia uvažovať o pričlenení! V tejto obci nekandiduje nikto
V obci Michalková v okrese Zvolen nemajú v nadchádzajúcich komunálnych voľbách kandidátov na starostu ani na poslancov. Záujem vykonávať túto funkciu neprejavil ani jeden obyvateľ obce. Pre TASR to uviedla Alena Filová z odboru všeobecnej... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik