Pripravte sa! Už sa nám zozimieva, varuje SHMÚ
18 | 09 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Na celom Slovensku bolo v sobotu (17. 9.) menej ako 20 stupňov Celzia. V Hurbanove bol posledný takýto deň 27. apríla. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informovalo na sociálnej sieti.

V najbližších dňoch podľa SHMÚ teplota nevystúpi nad 20 stupňov Celzia. Väčšinou bude v rozmedzí 13 až 18, na severe od 8 do 13 stupňov Celzia.

Chladný vzduch sa na Slovensko dostal od severozápadu po zadnej strane rozsiahlej tlakovej níže so stredom nad Fínskom. "V najbližších hodinách sa nad Rumunskom a západnou Ukrajinou bude prehlbovať podružná tlaková níž a po jej zadnej strane k nám prílev chladného vzduchu od severozápadu ešte o čosi zosilnie," skonštatovalo SHMÚ.

Zima nespokojnosti: Európa sa musí pripraviť na sociálne nepokoje, situácia je HROZNÁ, varuje už aj MMF
Winter of Discontent alebo Zima nespokojnosti - tak západné médiá označujú nadchádzajúcu zimu v Európe. Šéfka Medzinárodného menového fondu (MMF) varuje, že studená zima môže byť to, čo kontinent dostane za okraj, informuje Breitbart. Ekonomická... Čítať ďalej
18 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik