Matovič skúša základy propagandy - ONI sú tí zlí a MY....hádajte
18 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Len sa zdá, že pre financmajstra sú ONI už všetci! Minister financií Igor Matovič na sociálnej sieti zverejnil status, v ktorom "oni" sú všetkého schopní hrabivci, kým "my" sme tí najspravodlivejší, bez jedinej chybičky krásy.

Ľudia sa nechali politikmi oklamať

"Veria im ľúbivé reči, uveriteľné rozhorčenie, proľudové návrhy zákonov a opatrení. Veria, že to s nimi myslia úprimne. Pravdou je však opak. Nikdy im nešlo o záujem ľudí, vždy len o záujem svoj. Politiku berú ako spôsob na vlastné obohatenie … a nemyslite si, prosím, že o pár drobných," píše Igor Matovič s tým, že aj po posledných voľbách to bolo vymyslené tak, aby kontinuita ostala zachovaná.

Vedeli, že bude problém

Hoci OĽaNO v prieskumoch dosahovalo mizerné čísla, hnutie voľby vo februári 2020 vyhralo a odvtedy im všetci zákerne a vytrvalo hádžu polená pod nohy. 

"Zhodili sme im figúrky, rozbili šachovnicu. Nasypali sme piesok do skorumpovaného súkolia. Čestným policajtom a prokurátorom sme rozviazali ruky a dovolili konať … a zrazu sa stalo niečo, čo sa nepatrí a bolo vždy nepísané tabu - dovolili sme OČTK zatvárať potentátov a veľké ryby … a z tých mnohé dostali taký strach, že začali svedčiť," chváli sa úspechmi Igor Matovič.

Vníma to tak, že to z neho robí obeť. Obeť "ich" strachu. Preto jemu všetci nakladajú aj za utrpenie ľudí. On však neustále pokračuje aj napriek krivým obvineniam Fica a Pellegriniho, pretože to sú tí "oni", ktorí voči pánovi ministrovi hrajú špinavé hry a snažia sa o verejnú potupu OĽaNO. 

Nekradneme,

nezabudol minister financií pripomenúť na záver. A tiež, že neutekajú z boja a my nemáme hľadať iné, ako ich najlepšie úmysly.

Fico súhlasí s Kollárom: Táto vláda je blázinec, psychiatria, mizéria
V nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 sa stretli lídri Robert Fico (Smer-SD) a Boris Kollár (Sme rodina). Zhodli sa na mnohých veciach. Mediátor Kollár Práve on v piatok rokoval so SaS, ktorá v tomto týždni stála za obštrukciou... Čítať ďalej
18 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik