Podľa Nostradama Karola III. čoskoro nahradí nečakaný nástupca!
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Odborník na proroka Nostradama prichádza ohľadom nového kráľa Karola III. so šokujúcim tvrdením - jeho vláda vraj nepotrvá dlho a na trón nastúpi úplne nečakaný náhradník!

Britský portál Daily Star zverejnil tvrdenie publicistu Mario Readinga o tom, že verejnosť donúti nového kráľa Karola III. čoskoro abdikovať a na trón nastúpi muž, ktorý s tým doteraz nepočítal. A pretože v poradí je princ William, mohol by ho nečakane preskočiť jeho brat Harry, informuje český portál Aha!.

Dosť pritiahnutá za vlasy je potom možnosť, že ním bude istý Simon Dorante-Day z Austrálie. Tento chlapík totiž stále vehementne tvrdí, že je utajeným synom kráľa Karola III. a jeho manželky Camilly.

„Menovanie Williama ako princa z Walesu je pre mňa kopnutím do tváre. Nechcem sa cítiť tak, ako sa cítim. Myslím si, že je to v tejto chvíli to najmenšie, čo môže Karol urobiť. Ak nie ste môj otec, dokážte to," rozčúlene poukazuje smerom ku kráľovskej rodine podľa webu TN.Nova.cz šesťdesiatšesťročný Austrálčan, ktorý trvá na vykonaní testov DNA. 

Čo predpovedala americká jasnovidka
Zabudnutá americká veštkyňa. Američania boli spočiatku voči predpovediam Jean Dixonovej veľmi skeptickí. Keď však oznámila, že videla blížiacu sa smrť prezidenta Kennedyho a krásnej Marilyn Monroe a potom sa jej proroctvá naplnili, Amerika stuhla... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik