Motoristi pozor! Viaceré obmedzenia v Bratislave
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Polícia upozorňuje na viaceré dopravné obmedzenia v Bratislave počas víkendu. Týkajú sa Tunela Sitina či diaľnice R7. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Pre pravidelnú jesennú údržbu uzavrú Tunel Sitina. Obmedzenie potrvá od piatka od 22.00 h do soboty (17. 9.) do 10.00 h a taktiež od soboty od 22.00 h do nedele (18. 9.) do 10.00 h. "Doprava bude presmerovaná na súbežné cestné komunikácie Mlynská dolina a Lamačská cesta," doplnila polícia.

V noci zo soboty na nedeľu dôjde o 3.00 h k úplnej uzávere diaľnice R7. Obmedzenie potrvá asi polhodinu. Zvyšok noci bude premávka obojsmerne fungovať len v jednom jazdnom pruhu. Dôvodom je preprava nadrozmerného nákladu do prístavu v Bratislave. "Z tohto dôvodu bude vykonané aj čiastočné odstránenie stredových zvodidiel na približne 0,500 km diaľnice R7," priblížili policajti.

Pripomínajú tiež, že v súvislosti so športovým bežeckým podujatím bude v sobotu od rána čiastočne uzavretá Pribinova ulica. "Vjazd do nákupného centra bude umožnený," ubezpečila polícia.

„Keď si už do tej huby beriete fašistov, vy psychopat, tak fašista ste vy!“ vykričal Mazurek Matovičovi (VIDEO)
Časy keď bol Igor Matovič poslancom sú síce už dávno preč, vždy si ich však pripomenieme keď šéf OĽNO pri nejakej príležitosti vystúpi v parlamente. Akési déjà vu mali možnosť vidieť Slováci pred pár dňami, keď v Národnej rade poslanci odvolávali... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik