Eduard Chmelár: Oni si z nás robia SRANDU! (VIDEO)
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Oni si z nás snáď robia srandu! Takto ohodnotil historik a politický analytik Eduard Chmelár vystúpenie premiéra Hegera v relácii Na hrane televízie JOJ. Predseda vlády súťaží o titul najlepšieho zabávača?

"Nestačí, že máme najslabšieho premiéra v histórii s intelektom na úrovni nadporučíka Mazureka z Čiernych barónov. On sa rozhodol súťažiť aj o titul najlepšieho zabávača," skonštatoval analytik.

"Ibaže by človek, ktorý ľudí ohrozených energetickou chudobou presviedča, že za plyn a elektrinu budú platiť "tú istú cenu, ako je to aj teraz, akurát teda že v inej výške", bol sám chudobný duchom. Pretože tak je to správne, tak to má byť...," uzavrel krátky status Chmelár.

Veď posúďte sami:

Eduard Chmelár: Za demokraciu sa nestačí modliť
Vo štvrtok bol Medzinárodný deň demokracie a tomu, že ho u nás nikto neoslavuje, sa niet prečo čudovať. Posledná právna norma posilňujúca demokraciu (zákon o slobodnom prístupe k informáciám) bola u nás prijatá pred 22 rokmi, odvtedy sú... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik