Belousovová: Čakať na zázrak nestačí
17 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Pri pohľade na trio "skrúšene" kľačiacich najvyšších ústavných činiteľov sa nad príhovorom biskupa Judáka sociálnej sieti zamyslela aj Anna Belousovová (NaS). Vychádza jej z toho jediné - urobiť zázrak je na každom z nás.

Odkaz na Fatimské zjavenia

"Ale stále je možná náprava. Vo Fatime Mária zasiahla do dejín a svetovej politiky, tak prečo by nemohla zasiahnuť aj do našej malej pobabranej politiky?" Takto sa prihovoril veriacim v Šaštíne biskup Judák, mimochodom Kysučan, ktorého si pamätám ešte z gymnázia ako spolužiaka môjho brata," rozpísala sa Belousovová.

Riešenie krízy na druhej koľaji
Riešenie krízy je na Slovensku na druhej koľaji. Ceny energií drancujú zatiaľ primárne náš priemysel a v médiách sa týždenne objavujú informácie o ďalšom podniku v problémoch. Aj napriek tomu je riešenie súčasnej krízy zatienené a odstavené na... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Sami sme nástroj

"Ochrankyňa Slovenska môže skutočne zasiahnuť do tej našej pobabranej politiky prostredníctvom každého z nás. Môžme byť jej nástrojom, resp. jej môžeme trochou pomôcť tým, že nebudeme ľahostajní a nenecháme o svojom živote rozhodovať farizejov. Aj takých ako sú na tejto fotke," poznamenáva politička.

FB/Eduard Chmelár

Pán Boh vyrieši ich povinnosti?

"Oni sa dali počuť, že sa modlia za Slovensko. No to je síce pekné, nemali by ale zabúdať, že nie sú vo funkciách preto, aby Pán Boh za nich riešil to, za čo sú platení a čo je ich zodpovednosť. Na kolenách nevymodlia dôchodcom vyššie dôchodky, ani fungujúce zdravotníctvo, ani školstvo, či mier. Čakanie na zázrak sme si užili dva roky a žiadny neprišiel," upozorňuje Belousovová.

Je tu príležitosť zasiahnuť

"Je načase riadiť sa známym: Pomôž si človeče, aj Pán Boh ti pomôže. Jesenné voľby sú prvá reálna príležitosť na to, aby sme začali zasahovať do tej našej malej, pobabranej politiky. Presne v duchu slov biskupa Judáka. A postupne sa dočkáme aj toho zázraku, že Slovensko oslobodíme od farizejov, ktorí ho momentálne riadia," uzatvára Anna Belousovová.

Gyimesi György: Pán minister, Vy ste len obyčajný, nikým nikde nezvolený úradník
Poslanca NRSR Györgya Gyimesiho (OĽaNO) rozhnevalo vyhlásenie nového ministra Rastislava Káčera. Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR vyprovokoval Gyimesiho ostrú reakciu svojim vyhlásením, že Gyimesi je len jedným (poslancom) zo... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik