Matovič: Čo urobím, ak ma SaS odvolá? Presne TOTO a bodka
16 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Závisť. Nenávisť. Pomsta. Tieto tri emócie podľa Igora Matoviča zmietajú Richardom Sulíkom. Hlavne pomstu vidí líder OĽano v očiach svojho bývalého koaličného partnera tak jasne, že už plánuje, čo sa stane po jeho odvolaní.

"Jeden skorumpovaný politik, ktorý 19 rokov verne kryl všetky Ficove podvody, menom Peter P. sa verejne opýtal, ako OĽANO zareaguje, ak SaS spoločne so Smerom, Hlasom, ĽSNS a Republikou odvolajú Matoviča," píše v úvode svojho statusu na sociálnej sieti minister financií Igor matovič.

"Nuž. Zoberieme to ako dokonanie Pomsty zo strany Richarda Sulíka," konštatuje.

Závisť

Podľa Matoviča najprv Sulíkom po voľbách metala závisť. "Až natoľko, že odmietol vstúpiť do vlády, ak mu nedarujeme jedno ministerstvo navyše na úkor OĽANO, hoci mal nárok len na dve."

Čo spája Lipšica, túto vládu a ŠtB? Hlasák Šutaj Eštok vám to vysvetlí
Je to jedna banda! Matúš Šutaj Eštok z mimoparlamentného Hlasu-SD si dal tú prácu a zavŕtal sa do histórie. Ak chcete vedieť, čo spája Daniela Lipšica, súčasnú vynovenú vládu a komunistickú štátnu bezpečnosť, podľa hlasáka je odpoveď... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Nenávisť

Financmajster pripomína, že v záujme verejného dobra OĽaNO ustúpilo. Nepomohlo. "Miesto vďaky nastali dva roky neustáleho podrážania nôh, ktoré na konci malo skôr znaky až živočíšnej nenávisti … a ktorá prerástla až do finálneho štádia priam obsesívnej chuti na Pomstu," píše Matovič.

Pomsta

"A Rišo pre Pomstu urobí aj nemožné. Chce, chce a chce “vyhrať”," upozorňuje líder OĽaNO.

Návrat do koalície?

"Tak, čo sa teda stane, ak ma s novými partnermi v opozícii SaS odvolá? Zoberieme to chladnokrvne, ako fakt. Osobne budem rád, že celé Slovensko bude tou chvíľou nielen tušiť, ale aj na vlastné oči vidieť, že SaS je ochotná sa spojiť pre vlastný prospech s mafiou aj fašistami … bez ohľadu na akékoľvek dovtedy proklamované hodnoty.

Čiže? Po mojom odvolaní SaS dostane ponuku sa do koalície vrátiť. Bodka," uzavrel stručne Matovič.

Pavel Macko tvrdí, že Slovensko je mentálne ruskou kolóniou a Slovákov posiela na Sibír
"Slovensko je už mentálne ruskou kolóniou. Sú všetci tí, ktorí sú mentálne súčasťou Ruska pripravení aj na životnú úroveň ako na Sibíri? Alebo si myslia, že EÚ bude dlhodobo vydržiavať orbánovské režimy?" Tieto otázky položil vo svojom statuse na... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik