Smer zvoláva na zhromaždenie: Liberáli nemajú svoje dni a bude to ešte HORŠIE! (VIDEO)
16 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Liberáli na Slovensku fakt nemajú svoje dni. Nielen kvôli aktuálnym prieskumom verejnej mienky. Skonštatoval to na sociálnej sieti Telegram smerák Ľuboš Blaha. Spolu s Ficom sa ale zhodli, že z pohodlia gaučov sa nič nezmení. Ideme do ulíc!

Jedna rana za druhou

Podľa Blahu Slováci majú plné zuby rozpínavej politiky NATO aj amerických vojen. A dobre vedia, čo páchajú banderovci na Ukrajine od roku 2014, kedy konflikt v skutočnosti vypukol. "Najskôr v Denníku N zverejnili prieskum, že väčšina Slovákov si želá víťazstvo Ruska vo vojne s USA, ktorá sa odohráva na Ukrajine. Ups. A dnes Denník N už píše, že Slováci sú "bezcitní a nevzdelaní".  A teraz Denník N nadáva na vlastný národ - za to, že Slováci odmietajú rusofóbiu a sorosovské vymývanie mozgov," hovorí opozičný politik.

Blaha spomína i ďalší prieskum, tentoraz od agentúry AKO. Ten potvrdil, že väčšina Slovákov si želá na čele krajiny rázneho lídra, aj keby obchádzal liberálne zaklínadlá. "Liberálne médiá už vyvreskujú, že čo si to Slováci dovoľujú, mať vlastný názor. Nejaký bezmozog Macko za všetko samozrejme viní Smer a všade vidí poletovať ruských agentov. Jasné, polku Slovenska platí Putin - všetci máme obývačky naplnené rubľami a plávame v nich ako Strýko Držgroš," smeje sa smerák.

Pavel Macko tvrdí, že Slovensko je mentálne ruskou kolóniou a Slovákov posiela na Sibír
"Slovensko je už mentálne ruskou kolóniou. Sú všetci tí, ktorí sú mentálne súčasťou Ruska pripravení aj na životnú úroveň ako na Sibíri? Alebo si myslia, že EÚ bude dlhodobo vydržiavať orbánovské režimy?" Tieto otázky položil vo svojom statuse na... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Čítajte a plačte

A do tohto celého liberálom podľa Blahu pristála ešte výskumná správa renomovaného britského vedeckého časopisu Lancet, ktorý pripúšťa, že Covid mohol uniknúť z amerických laboratórií.

"Dva roky tu liberáli vymýšľajú šialené storky o netopieroch a nakoniec sa dôjde na to, že v tom mohli mať prsty Američania. Zjavne tu niekto hore potreboval spacifikovať obyvateľstvo, obrať ľudí o slobodu a odľahčiť dôchodkové systémy. Ale hlavne, že keď sme pravdu o Covide a o očkovaní hovorili my, tak z nás robili dezolátov a vypínali nám Facebooky. Bravó. Tak čítajte Lancet. Čítajte a plačte."

Blaha hovorí, že sa "liberálom rúti svet. Slováci im kašľú na ich brainwashing. Používajú zdravý rozum, odmietajú nenávisť voči Rusku a nepodporujú kšefty amerických farmafiriem".

Európa sa strelila do vlastnej nohy! Ján Čarnogurský vidí koniec vojny v nedohľadne
Na konflikte na Ukrajine najviac prerobí samotná Európa, hovorí veterán slovenskej politiky Ján Čarnogurský. Dodáva, že zodpovednosť Západu je veľká a zračí sa v nej neschopnosť vcítiť sa do mentality ľudí v týchto oblastiach. Smeruje podľa neho... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

"Slovákov neoblbnú. Slovensko má zdravý rozum. A v utorok o 17.00 budete mať kvôli národnému protestu ďalší dôvod pre plač, slniečka," uzavrel svoj status Blaha.

Fico pozýva

Na facebooku sa k Blahovej výzve na účasť v zhromaždení pred prezidentským palácom pripojil aj jeho stranícky šéf Robert Fico. "Z pohodlia gaučov a tichým reptaním sa nič nezmení, ideme do ulíc!"

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik