Vzbura žien! Toto prezidentka určite nečakala (VIDEO)
13 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová oznámila Slovákom, že z oboch referendových otázok prijíma len jednu. Tú druhú. Prvá, týkajúca sa predčasných volieb, jej opäť vadí, a tak sa s ňou znovu obráti na Ústavný súd. Zapálila tým však ďalší oheň vášní u už i tak veľmi rozhnevaných Slovákov. Právnička Judita Laššáková zverejnila zostrih videa, v ktorom zachytáva slová hlavy štátu, kde sa vyznáva z toho, že takýto krok na jej obľúbenosti u ľudí nepridá. Keby ale vedela akú veľkú pravdu hovorí, určite by bola pri tejto téme radšej ticho.

Zuzana Čaputová svojimi krokmi a vyjadreniami už nie raz rozdúchala vášne Slovákov, ktorí ju začínajú mať pomaly tiež dosť. Svedčí o tom aj to, že percentá popularity prezidentky klesajú a čoraz viac sa objavujú na jej hlavu kritické ohlasy. Po prejave, ktorý predniesla pri vysvetľovaní dôvodov, prečo opäť odmietla viac ako 400-tisíc Slovákov podpísaných pod referendovou otázkou, sa zniesla na jej hlavu mohutná vlna kritiky. Ženy sa doslova vzbúrili pod statusom skúsenej právničky Judity Laššákovej, v ktorom zverejnila krátky zostrih reči prezidentky (oblečenej dokonca v tmavých šatách – pozn. red.), kde sa za svoj krok akoby ospravedlňovala. Málo platné, hnev ľudí je väčší ako jej „ospravedlnenie“.

Záleží jej viac na jej egu ako na ľuďoch

„Strach a nevedomosť v jednej osobe. Pardon, prepáčte. Nie nevedomosť. Úplná nepripravenosť na funkciu!“ napísala v krátkom statuse právnička Judita Laššáková na slová Zuzany Čaputovej. Tá v príhovore prítomným okrem iného povedala: „Takéto rozhodnutia nie sú jednoduché a je mi jasné, že vzhľadom na nespokojnosť s touto vládou mi to na obľúbenosti zrejme nepridá, ale nad snahou zapáčiť sa ľuďom musím byť pri verejnej službe dôležitý rešpekt k Ústave.“ A čo na jej slová napísali v diskusii ľudia? Tí veru hlavu štátu vôbec nešetrili a boli k nej doslova nemilosrdní. Zaujímavé ale je, že medzi rozhnevanými ľuďmi bola drvivá väčšina žien. „Fakt som už alergická na tej jej preafektované vzdychy, ktoré sa snaží aby vyzerali, že ju to trápi, ale netrápi. Naozaj jej mám už plné zuby,“ priznala sa Erika Füleová. „Jediný rešpekt, ktorý má táto Entita je k súkromnej „ústave“ svojich anglosaských chlebodarcov...,“ pridala sa Eva Krížiková. „Opäť vyplačkáva ako ju ľudia nebudú mať radi.. .toto je egomaniačka... Záleží jej viac na jej egu ako na ľuďoch,“ skonštatovala Petra Cabanová Királyová.  

Mladí sociálni demokrati: Prezidentke nie je dosť MILIÓN Slovákov
Jedným slovom - Sklamanie. Prezidentke sme počas jedného roka priniesli milión podpisov. Aj tak to pre ňu zrejme nie je dosť. Skonštatoval to na sociálnej sieti politológ a podpredseda Mladých sociálnych demokratov Igor Melicher. Melicher hovorí,... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

„Fuj!!! Toto nedokáže ani človek s najhrubšou hrošou kožou... len vzdychá nahlas, a vo vnútri sa smeje,“ napísala Iveta Javorková. „REŠPEKT k ústave... Čo tak rešpekt pred občanmi ktorí vás platia a dožadujú konečne - REŠPEKT a spravodlivosť!“ zahromžila si Marta Rajčanová. „Rešpekt k Ústave nie k ľudom? A čo Ústava platí neschopnú vládu alebo národ. Hádam rešpekt, a úctu k ľudom, lebo musíme znášať neschopnú plagiátorskú vládu aj vás, ktorá by v prvom rade mala rešpektovať národ a nie sa len ľutovala. Taktiež poberáte nemalú čiastku, ale staráte sa o iné štáty a podporujete ich viac ako ten, kde žijete. Tak netliachajte a starajte sa o blaho slovenského národa nielen o svoje,“ odkázala prezidentke Renáta Renča. „No a čo, však nebojte sa, dobre bude. Nemusíte sa báť umierať, lebo citlivo vníma i keď nám nerozumie, lebo sme Ukrajina, Amerika nám (ne)pomôže, EÚ nás zamrazí. Vivat 21 storočie,“ napísala Dana Horecká.

R. Fico: Prezidentka zmarením druhého referenda dala opäť prednosť Matovičovi pred Slovenskom!
Prezidentka Z. Čaputová môže hľadať akékoľvek slová, môže hľadať právnické kľučky a vyhovárať sa ako malé dieťa, pravdu neprekryje. Prezidentka mohla vyhlásiť referendum vedúce k predčasným voľbám 29. októbra, v deň kedy sú komunálne a regionálne... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ten jej prejav znie ako čisté pokrytectvo

„Je jasné, že príkaz znel: „Udržať túto vládu za každú cenu. I za cenu, že ona sama nebude už OBĽÚBENÁ u OBČANOV!!!!!! Kto tu ešte nevidí, že Sjúzan nepracuje pre Slovensko a Slovákov?!“ uviedla v diskusii Tatiana Lecká. „Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú - zastavme ich bratia!, veď sa oni stratia - Slováci ožijú - NIKTO NÁM NEPOMôŽE - zaplniť ulice v každom jednom meste - pozrite sa ako v Nemecku, Rakúsku idú tieto dni ľudia do ulíc. Slováci - Vstávajte na rovné nohy!“ burcuje národ Mária Skopcová. „A je vymaľované, pohrebný sprievod, smútočný prejav a ty, národ slovenský, môžeš plakať ďalej, kým ťa hradná pani začne citlivo vnímať,“ pridala Helena Leššová. „To nie je nepripravenosť k úradu, ale dobre pripravená bábka na podporu vojny a zničenie Slovenska v prospech západu. Najdrahší a najzbytočnejší prezidentský úrad v jej osobe,“ myslí si Anna Príbelová.

Svoj názor však napísala aj malá skupinka nespokojných mužov. „Rešpekt k ústave… Nechcem tu vulgárne nadávať, ale tuto vrátnička zo skládky mala posledné dva roky asi kómu alebo čo… ako Igiot s Eduschom a Mikasom tancovali čardáš na Ústave a spiacu Ruženku ani neťuklo… Hnus, hnus a ešte raz hnus,“ nedával si servítku pred ústa Štefan Uhlár. „Je to hnus velebnosti, prezidentka všetkých Slovákov a poslúcha cudzích ľudí,“ ide v rovnakej „tónine“ Miroslav Koza. „Ten jej prejav znie ako čisté pokrytectvo. Koľkokrát behom posledných dvoch rokov porušila nielen Ústavu, Trestný zákonník ba i medzinárodne právo? Ale agenda je agenda. Česi už hovoria o nacifikácii verejnej správy... Je zaujímavé, že sa to deje naprieč celou EU, kde vlády slúžia korporátu a nie občanom...,“ skonštatoval Richard Gabriel Čerňanský. „Zmluva s USA podpísaná do 24 hod. Referendum pre slovensky národ nie je dôležité pre americkú agentku,“ dodal Patrik Marecký.

___________________

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik