Matúš Šutaj Eštok o rozhovore o špinavých praktikách Matoviča, Lipšica, Mikulca a Hamrana
08 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Text z ktorého mrazí! Rozhovor s elitným snajperom Kaľavským o špinavých praktikách Matoviča, Lipšica, Mikulca a Hamrana. Rozprávate o mafii no jediná a skutočná mafia ste práve VY!" Tvrdí Matúš Šutaj Eštok na sociálnej sieti a povedal aj viac.

"Snajper na úteku," je názov článku, ktorý bol zverejnený v Plus7dní a na ktorý reaguje poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD).

"Ak ste si dnes prečítali tento článok, musel vám behať mráz po chrbte tak, ako mne," vysvetľuje Šutaj Eštok.

"Priznám sa, bolo mi na zvracanie," hovorí Matuš Šutaj Eštok

"Ak je iba polovica pravdou toho, čo tvrdí tento priamy svedok policajných zverstiev, tak nežijeme v demokracii, ale čistej diktatúre a v policajnom štáte," vysvetľuje Šutaj Eštok.

"Ján Kaľavský je bývalý šéf operatívcov NAKA. Skrýva sa v zahraničí, pretože sa bojí o svoj vlastný život a po prečítaní článku, na ktorý som ukázal, sa ani nečudujem," hovorí.

Šokujúca spoveď Jána Kaľavského. TOTO je veru poriadna pecka!
Vojna v policajných zložkách začala ešte koncom roka 2020, intenzívnejšie sa však začala vlani. Zatýkanie elitných policajtov z NAKA, ale aj členov policajnej inšpekcie či členov SIS, akoby nemalo konca a doslova „spláchlo“ so sebou mnoho dovtedy... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Situácie, ktoré sú v článku podľa Šutaja Eštoka opísané, sú ako z čistého hororu, ktorý v policajných kruhoch na Slovensku podľa neho vládne

"Igor Matovič, Eduard Heger, Roman Mikulec a Daniel Lišic, to je vaša spravodlivosť? Toto je tá vaša očista? Toto je ten váš právny štát?" Pýta sa Matúš Šutaj Eštok.

"Aj z tohto rozhovoru budete citovať na tých vašich tlačovkách, ako nonstop citujete vašich obľúbených kajúcnikov?"

"Vy, páni, ste si urobili zo Slovenska štát, v ktorom sa nedá žiť. Tak sa láskavo pobaľte, spakujte si svoje veci a kade ľahšie zmiznite zo Slovenska a prestaňte trepať nezmysly o mafii, pretože skutočná mafia ste vy. Matovičovci, Lipšicovci, Hamranovci, Mikulcovci a Čurillovci," dodáva v závere príspevku poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok.

Kaľavský odkryl šokujúce praktiky NAKA. Dnes je štvanec a bojí sa o svoj život
Bývalý vedúci operatívneho oddelenia NAKA Ján Kaľavský sa na Slovensko bojí vrátiť. Podarilo sa ho chytiť v Bosne a Hercegovine, tamojšie súdy ho však na Slovensko vydať odmietajú. Jeho priznanie a pohľad na súčasnú situáciu prináša portál... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik