Flašík o predčasných voľbách: Zabudnite! Oni už na demokraciu rezignovali
08 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Nazývali ho reklamný mág. A veru dopomohol k vládnutiu mnohým. Dnes sa už do politiky príliš nehrnie, to však Fedorovi Flašíkovi nebráni komentovať verejné dianie na sociálnej sieti. A veru ho aj komentuje, väščinou stručne, jasne a výstižne. Takto vyjadril na facebooku aj svoj postoj k predčasným voľbám.

"Nerozumiem, rétorike koaličných lídrov, ktorí unisono tvrdia, že keď budú predčasné voľby, tak je to strašné, lebo sa vráti Fico, Pellegrini…," zamyslel sa Flašík.

Ale hneď aj túto koaličnú rétoriku stručne a jasne vysvetlil. "Inými slovami: my vieme, že to robíme zle, vieme že nevieme vládnuť a spravovať krajinu, vieme, že nás už nebudú voliť ale to nevadí, chceme stále vládnuť."

Podľa Flašíka koaliční lídri vlastne úplne rezignovali na inštitút demokratickych volieb. "Vedia, že to dos.ali svojou neschopnosťou a neodbornosťou, no občan ty sa nestaraj, ty trp - ,my chceme vládnuť´  - ch.ji!!!!" Rozohnil sa v závere krátkeho, ale výstižného statusu Fedor Flašík.

Matúš Šutaj Eštok o rozhovore o špinavých praktikách Matoviča, Lipšica, Mikulca a Hamrana
"Text z ktorého mrazí! Rozhovor s elitným snajperom Kaľavským o špinavých praktikách Matoviča, Lipšica, Mikulca a Hamrana. Rozprávate o mafii no jediná a skutočná mafia ste práve VY!" Tvrdí Matúš Šutaj Eštok na sociálnej sieti a povedal aj... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik