Predvolebný boj sa v Sliači začal fyzickým útokom
07 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Predvolebný boj pred nadchádzajúcimi komunálnymi voľbami sa v Sliači v okrese Zvolen dostal aj do roviny fyzického útoku. Trestné oznámenie na konkrétnu osobu za ublíženie na zdraví podala na políciu rodina primátorky Ľubice Balgovej. Člen volebného tímu jedného z kandidátov na primátora mal totiž na mestskom podujatí fyzicky napadnúť jej manžela.

"Dotyčný manžela udrel vedrom s vodou. Šťastím bolo, že útočník predtým zavadil vedrom o niekoho iného, takže manželovi rozbil 'len' nos," priblížila. "So zranením sme boli aj na pohotovosti," dodala primátorka, ktorá sa opäť uchádza o tento post.

Ako pre TASR uviedla hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Mária Faltániová, polícia na Sliači prijala trestné oznámenie a vec je v štádiu preverovania pred začatím trestného stíhania.

Puknete od smiechu! Internet si opäť zobral na mušku slovenskú politickú realitu!
Keďže tu máme tú vládnu, energetickú, ekonomickú, potravinovú či cenovú krízu, naša psychika potrebuje trošku povzbudiť. A čo je lepšie, ako smiech. Pripravili sme pre vás osem vtipov zo slovenského internetu, ktoré vystihujú súčasnú politiku na... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik