Návratu "gangsterského expremiéra" na Slovensku sa obáva už i Amerika
06 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Situáciu s menšinovou vládou a možnými scenármi na našej politickej scéne sledujú aj v zahraničí. V hľadáčiku je najmä expremiér Slovenska, ktorý ak šikovne využije súčasnú patovú situáciu v parlamente, bude mať možnosť znova si rozhodiť svoje siete moci.

O návrate mafiánskeho premiéra špekuluje podľa stránky trend.sk britský denník The Times. Ten na svojom webe zverejnil fotografiu Roberta Fica a v nadpise článku spomína gangsterského premiéra, ktorý sa už obzerá po návrate k moci. Nazývajú ho populistickým expremiérom Slovenska, ktorý bol ovinený z vedenia organizovaného zločineckého gangu. Predpovedajú, že po včerajšom rozpade vládnej koalície by sa mohol Fico vrátiť k moci ako kráľ. Ak si vynúti voľby a dostane sa do budúcej vlády, bude mať možnosť rýchlo si obnoviť svoje staré vybudované siete. 

Kaľavský odkryl šokujúce praktiky NAKA. Dnes je štvanec a bojí sa o svoj život
Bývalý vedúci operatívneho oddelenia NAKA Ján Kaľavský sa na Slovensko bojí vrátiť. Podarilo sa ho chytiť v Bosne a Hercegovine, tamojšie súdy ho však na Slovensko vydať odmietajú. Jeho priznanie a pohľad na súčasnú situáciu prináša portál... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Návrat mafie avizuje v každej vypätej situácii aj minister financií Igor Matovič. Obvinil stranu SaS z toho, že cez vládu Hlasu, SaS a PS chce vtiahnuť mafiu k moci. To, že by za návrat mafie mohla strana SaS odmietol už pred niekoľkými týždňami Ivan Korčok, ktorý položil otázku, či mafii a extrémistom náhodou nenarástli chuť a ramená práve v dôsledku spôsobu súčasného vládnutia.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik