Blaha burcuje: Kto má plné zuby tejto neschopnej vlády a prezidentky do ulíc! Vyžeňme ich konečne!
06 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Dňa 19. septembra všetci do ulíc - iná cesta už neexistuje! Opozičný poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha zvoláva Slovákov na sociálnej sieti Telegram. Slovensko sa zmieta v chaose a Čaputovej nenapadlo nič lepšie, ako ísť na výlet do Grécka, upozorňuje.

Celá táto schaosená vláda je Čaputovej zásluha

"Normálny prezident by už zvolával okrúhle stoly na prekonanie ústavnej krízy a vypisoval predčasné voľby. Čaputová si radšej kukne Akropolu, schlamstne jahňa, dve, tri a spláchne to ouzom. Efcharisto za takúto prezidentku!," krúti hlavou Blaha.

Podľa smeráka keď Američania potrebujú podpísať vojenské základne, tak Čaputová vyvinie väčšiu rýchlosť ako Ben Johnson v Soule v 88-om. Ale keď ide o Slovákov, tak je jej prednejšie Grécko a Severné Macedónsko. Hanba.

"Len pripomínam, že celá táto schaosená vláda je jej zásluha. Keby pred rokom nezmarila referendum, tak už dávno by boli predčasné voľby a dnes pri moci nie je blázon Matovič. Pravica vládnuť nevie. Dokázali to v 2011, v 2021 a aj teraz. Dokola len hádky, bordel, škandály a chaos. Ale držia sa pri moci ako pijavice - lebo si chcú ešte urvať. Zlodeji," myslí si politik.

Blaha vraví, že Sulík to hrá na všetky strany. Presne ako povedal Robert Fico - nedá sa byť aj pomilovaná aj ostať pannou. Sulík aj nechce Hegerovu vládu, aj chce Hegerovu vládu. Klame všetkých.

Žilinka vyrazil prokurátorky
Generálny prokurátor "rozdával padáky". Prokurátorky, ktoré dozorovali prípad pedofilného kňaza z Oravy prišli o svoje funkcie. Rozhodol tak generálny prokurátor Maroš Žilinka. Dohoda o vine a treste Pedofilný kňaz František Ondrek sa s... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Eka Balašková

"OĽaNO teraz ide na ministerské posty nasekať sorosovské ultras, aby si uchlalácholili Čaputovú a Bidenovu administratívu - americký panáčik Káčer z Globsecu ako minister zahraničia a Bútorov syn ako minister školstva. A tatko veselo v Nadácii otvorenej spoločnosti, heuréka. Oni si snáď z ľudí robia srandu. Toto už nie je vláda, ale koloniálna správa, veď to tam je všetko samá americká mimovládka. Účel je jediný - posielať zbrane na Ukrajinu. A Slováci môžu aj pomrznúť," upozorňuje Blaha.

Jediné, čo ich všetkých môže vyhnať, je ulica

"Odmietame v tejto tragickej chvíli slovenských dejín viesť salónne rečičky a intrigy v parlamente. To nič nepomôže. Čaputová chce vládu udržať za každú cenu a preto marí už druhé referendum. Sulík vládu nepovalí a Matovič s Kollárom nemajú väčšinu, takže nastáva totálna paralýza. V čase závratných cien energií. Jediné, čo ich všetkých môže vyhnať, je ulica," je presvedčený smerák

Matovič znova útočí: Noví Rišovi KAMKOVIA
Noví kamkovia! Takto infantilne nazval minister financií Igor Matovič na sociálnej sieti trochu nesúrodú trojicu Richarda Sulíka, Petra Pellegriniho a Roberta Fica. Alebo sa chce zahrať na vizionára? Minister financií a šéf hnutia OĽANO v novom... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa Blahu sme všetky parlamentné a ústavné mechanizmy vyčerpali, ostáva už iba nátlak zdola. Na pondelok 19. septembra preto zvolávame veľký celonárodný protest do Bratislavy. Nechceme stranícky míting Smeru, a preto vyzývame všetky opozičné subjekty a občianske iniciatívy, aby sa k nám pridali - spojme sa všetci za Slovensko a prestaňme špekulovať.

"Bolo to 19. septembra 1848, keď vypuklo štúrovské povstanie - je čas, aby Slovensko opäť ukázalo, že si po hlavách skákať nenecháme. Čaputová, Matovič a Sulík sú ako tri čínske opice - symboly falošnosti a hlúposti. Vyžeňme ich konečne!" 

Fico iba krúti hlavou: Sulík je jedno malé politické decko! (VIDEO)
Sulík sa teraz správať ako priateľka s výhodami! Neušiel pred Matovičom, ale pred zodpovednosťou, pretože vie, čo sa ide diať v oblasti ekonomiky, je to jedno malé politické decko, tvrdo odsúdil kroky šéfa SaS Richarda Sulíka líder opozičného Smeru... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik