Túžby Petra Kremského rozplynul Boris Kollár
05 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina akoby šmahom ruky rozplynul sny Petra Kremského, poslanca NR SR za hnutie OĽaNO. Peter Kremský sa už niekoľko týždňov vyjadroval, ako budúci minister hospodárstva, čo neuniklo ani pozornosti Mariána Viskupiča, poslanca NR SR za SaS a upozornil ho. Boris Kollár Kremskému odkázal v relácii televízie Markíza, Na telo.

"Peter Kremský (OĽaNO), poslanec NR SR vyvolal nedávno na sociálnej sieti diskusiu, v ktorej mohol prezradiť aj viac, ako pôvodne chcel. Na jeden z jeho príspevkov totiž reagoval aj Marián Viskupič (SaS) poslanec NR SR a položil priamu otázku s dodatkom, či dobre chápe Kremského komentár a či skutočne bude Kremský jedným z ministrov, po odchode strany Sloboda a Solidarita (SaS) z vlády," informoval Hlavný denník.

Prezradil sa Peter Kremský z OĽaNO? Ktoré ministerstvo by mohol riadiť
Peter Kremský (OĽaNO), poslanec NR SR vyvolal nedávno na sociálnej sieti diskusiu, v ktorej mohol prezradiť aj viac, ako pôvodne chcel. Na jeden z jeho príspevkov totiž reagoval aj Marián Viskupič (SaS) poslanec NR SR a položil priamu otázku s... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Predseda parlamentu a hnutia Sme rodina Boris Kollár má ale iné predstavy, čo sa týka ministerstva hospodárstva

Kollár, v nedelňajšej diskusnej relácii televízie Markíza uviedol, že novým ministrom hospodárstva mal byť odborník v energetike. 

Meno zatiaľ verejnosti nie je známe, ale poslanec OĽANO a predseda parlamentného hospodárskeho výboru Peter Kremský nie je podľa Kollára vhodným kandidátom na post šéfa Ministerstva hospodárstva (MH) SR.

Podľa neho má ísť vzhľadom na aktuálnu situáciu o odborníka z oblasti energetiky.

Rokovania o tom, kto obsadí ministerské kreslá za odchádzajúcich šéfov rezortov už mali prebehnúť.

Kollár je presvedčený, že prípadne uvoľnené ministerské posty majú byť obsadené odborne a nie politicky.

Matúš Šutaj Eštok: Matovičove zúfalé drísty o krytí korupcie. Dnes vyšlo ďalšie svedectvo o pravej tvári "protikorupčného hnutia"!
"NEkradneme. NEdovolíme kradnúť. NEkryjeme korupciu." Tieto Matovičove zúfalé, stokrát opakované drísty sa už stokrát vyvrátili, akurát by si to zaslúžili viac mediálnej pozornosti. Dnes vyšlo ďalšie svedectvo o pravej tvári "protikorupčného... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik