Zelenskyj to niekomu riadne vytmaví: Jeho vilu prenajali ruským turistom!
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Podľa talianskeho denníka Il Tirreno má ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vlastniť luxusnú vilu v talianskom meste Forte dei Marmi. No teraz musí byť poriadne naštvaný!

Podľa informácií portálu ereport.sk sú totiž u ukrajinského prezidenta ubytovaní ruskí turisti. Na leto si prenajali jeho vilu v toskánskom prímorskom letovisku.

Vila sa nesmie prenajímať Rusom. Miestna realitná kancelária vraj najskôr rokovala so skupinou kórejských turistov. Dohoda však neprešla. Namiesto toho sa nájomníkmi dovolenkového domu stali Rusi.

Miliónová nehnuteľnosť

Ako uvádza portál Topky.sk, ktorý sa odvoláva na stanovisko investigatívnej platformy Slidstvo, manželia Zelenskí vraj vilu kúpili v roku 2017 za 3,8 milióna eur.

Opäť draho zaplatíme!
Americký expert Alhaji: Západ draho zaplatí za cenový strop pre ruskú ropu. Energetický expert Anas Alhaji varoval krajiny G7 pred vážnymi následkami zavedenia hornej hranice cien na ruskú ropu. Zas si strelíme do kolena? " Uvedomujú si ľudia,... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik