SNS vyzýva Hegera: Ukonči tento chaos a podaj demisiu
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Slovenská národná strana vyzýva predsedu vlády Eduarda Hegera, aby podal demisiu a neprehlboval sociálne napätie v Slovenskej republike. Vyjadril sa na sociálnej sieti predseda SNS Andrej Danko. 

Eduardovi Hegerovi sa rozpadá vláda, odchádzajú jednotliví ministri. Je zrejmé, že najmä rezort hospodárstva a financií je plne zodpovedný za skutočnosť, že dnes dostávajú školy o 450% vyššie faktúry. Samosprávy sú ohrozené, nedokážu financovať nárast cien energií, vymenúvajú politici z SNS.

"Eduard Heger premrhal príležitosť, aby vláda našla riešenia na kompenzácie pre podnikateľov, obce, ale hlavne rodiny. Domácnosti v najbližšom období budú dostávať vyššie zálohové faktúry. Za tento spoločenský chaos nesie plnú zodpovednosť Eduard Heger ako predseda vlády. Svojej zodpovednosti sa nemôže zbaviť ani alibistickými komentármi," skonštatoval Danko.

Podľa národniarov Eduard Heger ukázal, že nie je a nebol pripravený do funkcie predsedu vlády, a že predseda vlády, ktorý získal mandát len politickými čachrami, nemôže riadiť štát. Eduard Heger nie je schopný žiadnych rozhodnutí a výsledkom jeho alibistického správania je absolútny chaos v štáte, v ktorom sa neriešia problémy, a v ktorom sa len prehlbuje agónia.

V prípade, že Eduard Heger nepodá demisiu je Slovensko reálne existenčne ohrozené, uzavreli národniari.

Fico: Našu vládu krutá pravda vytáča do nepríčetnosti (VIDEO)
Hovoriť na Slovensku otvorene o tom, že sankcie proti Rusku sú nefunkčné a poškodzujú len tých, ktorí ich vymysleli, je smrteľným hriechom, skonštatoval na sociálnej sieti predseda Smeru-SD Robert Fico. Podľa opozičného lídra Čaputovú, Hegera a... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik