Šeliga: Sulík má iné priority ako Slovensko
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Odpustite mi tvrdosť, ale veľmi ma nahnevalo, že Richard Sulík neprišiel na vládu, kde sa riešia ceny energií. Pri všetkej úcte, demisia (ne)demisia stále je minister, ktorý mal už mesiace pripraviť plán na boj s cenami energií, skonštatoval na sociálnej sieti poslanec parlamentu zo strany Za ľudí Juraj Šeliga.

"Všetci politici (či opozícia alebo koalícia) budeme mať čo robiť, aby sme zastropovali ceny energií. Richard Sulík dnešným prístupom, žiaľ, ukázal, že mal iné priority," tvrdí Šeliga.

Podľa poslanca je to nepochopiteľné. "Môže mať akékoľvek vzťahy s Igorom Matovičom, ale toto je predsa niečo, čo presahuje tento spor. Netuším, kde je Richard Sulík, ale dnes (2.9., pozn. red.) mal sedieť na vláde, vysvetľovať (aj) verejnosti, čo pripravil. Pretože, žiaľ, aj laikovi je zrejmé, že tá slávna “road map” regulácie, ako o nej hovoril Richard Sulík, je “slepá” bez ciest, riek a pohorí."

Podľa Šeligu je evidentné, že budeme musieť siahnuť po tvrdých riešeniach, ale je neprípustné, aby ľudia platili pomaly o 200% viac za energie. 

"Stropovanie cien energií, tvrdé rokovania s akcionármi a rovnako solidarita s partnermi v rámci EÚ. Štát sa nebude a nesmie nečinne prizerať, ako niekto vyrába za “40 eur” a predáva za “1000 eur”," uzavrel poslanec.

Matovič naložil Sulíkovi: Pekný darček na rozlúčku si nám tu na úteku nechal!
Elektrina pre domácnosti + 101%! Toto je výsledok “práce” ministra zo strany “odborníkov” na ministerstve hospodárstva, krúti hlavou minister financií a jeden z kameňov úrazu našej vládnej koalície Igor Matovič v statuse na sociálnej sieti. Stále... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik