Blaha: Táto psychiatria už musí konečne skončiť!
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Slovensko je v troskách a Matovič rieši svoje komplexy z Blahu! Aspoň tak to vidí opozičný politik a podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram.

"Ja chápem, že Matovič nie je psychicky v poriadku, ale viete si predstaviť krajinu, v ktorej minister financií v čase extrémneho zdražovania zavesí na svoj Facebook video nejakého primitíva, ktorý vulgárne nadáva opozičnému poslancovi?," pýta sa politik. 

Protest v Košiciach

"Na našom proteste v Košiciach bolo zhruba 6 tisíc ľudí, podával som si s nimi ruky, nádherní, múdri, dobrí ľudia. A, samozrejme, došli aj provokatéri - až traja. Rozbalili tam nejaký trápny transparent proti Rusku, ktorý im ľudia okamžite strhli. Ten istý primitív, ktorý držal transparent, si nahral videjko, kde mi nadáva. Ja sa na ňom schuti zasmejem, mávnem rukou nad jeho hlúposťou a idem ďalej za normálnymi ľuďmi. Kto by sa zahadzoval s primitívom," hovorí Blaha.

No týmto vulgárnym videom sa mal podľa poslanca potrebu popýšiť Matovič - "zrejme tam toho neandertálca aj poslal, chlapík očividne disponoval IQ asi ako priemerný poslanec OĽaNO, proste intelektuálny titán".

A Blaha sa pýta: "Toto rieši najväčšia vládna strana OĽaNO - vulgarizmy a primitívne útoky. Namiesto toho, aby riešili ceny energií a potravín." 

Belousovová o cene energií: Kde pôjde tá armáda vládou vyrobených bezdomovcov?
Slovensku reálne hrozí krach. To si hádam po včerajších (2.9., pozn.red.) tlačových besedách Hegera a Matoviča uvedomil každý. Žiadne zmrazenie cien energií už neplatí, skonštatovala na sociálnej sieti politička Anna Belousovová. Za čo sú všetci... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Orangután Kalmus

Mimoriadne inteligentný výkon podľa smeráka predviedol aj "orangután Kalmus - to je ten košický kriminálnik, čo oblieva farbou pamätníky sovietskym osloboditeľom od fašizmu. Došiel a ukázal prostredník. No chápete - intelektuálny ohňostroj. Bravó. Sokrates sa skláňa pred tou filozofickou hlbočinou. Ako malé nevychované decko. A ešte sa tým pýši a pravicové médiá o tom píšu, aký je hrdina. Lebo ukázal prstíček Ficovi a Blahovi. Dajte mu Nobelovku za odvahu, chalošovi, zaslúži si".

Blaha si myslí, že keď ľudia niečo škaredšie povedia na Čaputovú, tak to tu hromadne odsudzuje celá liberálna kaviareň, každý slniečkarsky tajtrlík sa aspoň päťkrát povinne hodí o zem a pravicové médiá dva týždne moralizujú ako farár Otík zo Slunce seno jahody. Ale keď pomätený Kalmus ukazuje vulgárne symboly a nejaký Matovičov tupoň nadáva na opozíciu, tak z toho robia mysliteľský čin roka. 

Hrabko: Matovič chce s SaS vybabrať!
Prijatie desiatich požiadaviek, ktoré OĽANO predložilo SaS ako podmienku pre podanie demisie svojho predsedu Igora Matoviča z postu ministra financií, by sa rovnalo podpisu bianko šeku. V diskusii TASR TV to povedal publicista Juraj Hrabko.... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Slovenská bagáž?

"Matovič, Kalmus, Naď, Krúpa, ako by ich jedna mater mala. Ľudovít Štúr mal na takýchto dobré slovo - je to bagáž. Tragédiou pre Slovensko nie je, že takíto ľudia existujú, hlupáci žijú všade. Tragédiou pre Slovensko je to, že vládnu. A namiesto toho, aby z pozície vlády pomáhali Slovákom, takto pubertálne sa zabávajú," konštatuje poslanec.

"Veď sa niekedy skús aj Ty prejsť bez ochranky po ulici, Igor - budeš utekať ako Forrest Gump v najlepších rokoch. Táto psychiatria už musí konečne skončiť. Predčasné voľby!" Uzavrel svoj status Blaha.

Aká sebareflexia! Minister Krajniak kritizuje vládu, ktorej je súčasťou
Situácia na Slovensku je naozaj vážna. Slovensko morduje nielen strach z prichádzajúcej zimy a cien energií, ale aj vládna kríza. Rozčúlenie neskrýva ani Milan Krajniak (Sme rodina) minister práce, sociálnych vecí a rodiny. Kritizuje kroky vlády, v... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik