Aká bude zima? Na túto predpoveď musíte mať pevné nervy!
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Na predpovede je ešte priskoro, ale portál Severe Weather už prišiel s prvou prognózou na tohtoročnú zimu, píše portál pluska.sk. A mnohých Slovákov vôbec nepoteší.

Spustil to výbuch sopky

Podľa meteorológov a klimatológov z odborného portálu Severe Weather čaká Európu dlhá chladná zima s teplotami hlboko pod nulou. Podľa odborníkov k tomu prispel januárový výbuch podmorskej sopky Hunga Tonga-Hunga Ha'apai.

Mimoriadne silná erupcia do vzduchu vyniesla obrovské množstvo vody, ktorá postupne ochladzuje atmosféru. Je zaujímavé, že výbuch sopky mal začať výraznejšie ovplyvňovať globálne počasie až v auguste.

Belousovová o cene energií: Kde pôjde tá armáda vládou vyrobených bezdomovcov?
Slovensku reálne hrozí krach. To si hádam po včerajších (2.9., pozn.red.) tlačových besedách Hegera a Matoviča uvedomil každý. Žiadne zmrazenie cien energií už neplatí, skonštatovala na sociálnej sieti politička Anna Belousovová. Za čo sú všetci... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

To by ste nečakali

V Európe dokonca prituhne aj v oblastiach, kde by ste to nečakali. „Chladnejšie teploty sa týkajú najmä severnej a východnej časti USA a celej Európy. Najchladnejšie by malo byť prekvapivo na juhu Španielska a Francúzska,“ uviedli experti.

Ďalší odborníci zase predpovedajú tuhú a mrazivú zimu pre pôsobenie El Nino a La Nina. Iní odporujú, že tieto dva javy pôsobia v Pacifiku a na Európu nemajú až taký dosah. 

Matovič naložil Sulíkovi: Pekný darček na rozlúčku si nám tu na úteku nechal!
Elektrina pre domácnosti + 101%! Toto je výsledok “práce” ministra zo strany “odborníkov” na ministerstve hospodárstva, krúti hlavou minister financií a jeden z kameňov úrazu našej vládnej koalície Igor Matovič v statuse na sociálnej sieti. Stále... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik