Anna Belousovová poodhalila, o čom je vojna na Ukrajine
02 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Predsedníčka Národ a spravodlivosť, Anna Belousovová na sociálnej sieti vysvetľuje, čo je v pozadí každej vojny.

Povedal to jasne

"Konečne sme sa dozvedeli, o čom je vojna na Ukrajine. Britský premiér Boris Johnson to povedal jasne: "Zníženie závislosti na dodávkach ruských energií by bolo dobrým výsledkom vojny na Ukrajine"," cituje Belousovová Johnsona.

Prečo vlastne trpíme?

"Ukrajinský ľud a celá Európa vlastne trpí kvôli ziskom tých, ktorí budú Európe dodávať energie namiesto Ruska! Tak sa treba opýtať: Kto to je, aké suroviny a za aké ceny nám bude dodávať? Nebudú to náhodou tie ruské energie dodané Európe cez "isté" firmy?" Odhaľuje politička pravdu.

Zdroj: FB Anna Belousovová

Je to "len" biznis

"Takže celé toto divadlo hrôzy, ktoré zažívame, bolo rozohrané kvôli biznisu v duchu hesla: Lacno kúpil, draho predal. Aké prosté! V pozadí každej vojny sú vždy peniaze a zisky zabalené do pekných fráz o slobode a demokracii, aby sa pešiakom ľahšie umieralo. Treba poďakovať Borisovi, že aspoň raz na konci svojej politickej kariéry povedal pravdu a odhalil pozadie tohto krvavého divadla," vyslovuje "uznanie" Belousovová.

"Upraceme" deti na dištančné vzdelávanie? A čo s pacientmi v nemocniciach?
Rútime sa do energetickej chudoby. Kým okolité štáty podnikajú opatrenia na zníženie dopadov energetickej krízy, Ministerstvo hospodárstva SR stále na niečo čaká. Čo bude so školami, nemocnicami, či sociálnymi zariadeniami? A ceny stále... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik