Uhrík odpálil Matoviča. Vráti sa ešte domov z dovolenky ? (VIDEO)
31 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

"Ľudia potrebujú pomoc, nie Matovičove diagnózy" uviedol Milan Uhrík, europoslanec a šéf hnutia Republika na sociálnej sieti. Vo svojej výzve pre Čaputovú dal jasne najavo a podčiarkol aby prezidentka tieto Matovičovo-Sulíkovské hry neakceptovala a rešpektovala žiadosť občanov o referendum.

Matovič nesmie byť ministrom

"Vláda je už čistý blázninec. Samá hádka, samá kríza a žiadne riešenia pre ľudí. Vyzývame Čaputovú, aby neakceptovala tieto Matovičovo-Sulíkovské hry so Slovenskom a rešpektovala žiadosť občanov o referendum.

Rovnako prehlasujeme, že ak Matovič neskončí sám, tak ho budeme odvolávať v parlamente. Blázon jednoducho nesmie byť vládnym ministrom." Napísal Uhrík a pridal výstižné video.

Čo sa deje u "uhríkovcov"? Z hnutia odchádza ďalšia osobnosť
"ODCHÁDZAM Z HNUTIA REPUBLIKA!" Stojí hneď v úvode statusu právnika a člena hnutia Republika Lukáša Machalu. A tak v krátkom období je to ďalšia osobnosť, ktorá hnutie opúšťa. Nedávno sa totiž hnutie Republika rozlúčilo s Petrom Marčekom, ktorého... Čítať ďalej
30 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik