Jozef Pročko, emotívne! Pozrite komu a aké slová adresoval!
29 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Jozef Pročko (OĽaNO), poslanec NR SR sa rozcitlivel. Na sociálnej sieti venoval status nielen svojmu straníckemu predsedovi, Igorovi Matovičovi (OĽaNO), ale aj Richardovi Sulíkovi (SaS). Kým Matoviča chváli, Sulíka haní. Nič nové, možno iba ten tón, medzi riadkami.

"Richard, asi si zabudol , ale Igor Matovič uz RAZ ukázal, že nie je prilepený na stoličku a vyhovel už RAZ tvojej žiadosti a odišiel z premiérskeho kresla. Už vtedy si sľuboval, že odídeš aj ty ak odíde Igor. Igor vtedy odišiel z premiérskej kancelarie. Ty nie," píše Jozef Pročko.

"Richard tvrdíš, že keď Igor neodíde odídeš ty a keď odíde odídeš tiež," dodáva.

"Máte s Igorom nedobré osobné vzťahy ale skús ich aj ty riešiť nie formou "Ješitného Ega". Slováci majú váš intímny vzťah v paži. Irituje ich to večné EGO. Ak ti záleží na Slovensku si na ťahu. Igor sa už raz kvôli tebe stoličky vzdal," odkazuje medzi riadkami v príspevku na sociálnej sieti Jozef Pročko, poslanec NR SR.

"Verím, že tvoje stretnutie s Ficom nebolo o budúcej spolupráci a spolupracovať budeš nadalej aj so mnou. Držme spolu," dodal po pkených slovách na adresu Igora Matoviča a po kritike Richarda Sulíka, Jozef Pročko.

Gyimesi: Úplne sme sa zbláznili!
Tomuto sa ani nechce veriť! Koaličný poslanec parlamentu za hnutie OĽaNO György Gyimesi akoby ani nebol z koalície. Alebo konečne sa otvorili oči aj niekomu v našej najsilnejšej vládnej strane? "Európa by sa mala vzdať lacnej ruskej energie, ktorá... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik