HaZZ: Požiar autodielne v Poprade spôsobil škodu za desiatky tisíc eur
26 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Požiar autodielne v Poprade spôsobil škody minimálne za desiatky tisíc eur. Operačná dôstojníčka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove pre TASR uviedla, že požiar v areáli na Levočskej ulici nahlásili vo štvrtok (26. 8.) pred 22.00 h a hasičom sa ho podarilo úplne uhasiť približne hodinu po polnoci.

"Na mieste zasahovalo 17 príslušníkov HaZZ z Popradu, Vysokých Tatier, Levoče a Mengusoviec na ôsmich kusoch techniky a aj Dobrovoľný hasičský zbor z Hozelca," priblížila operačná dôstojníčka s tým, že išlo o veľmi náročný zásah, pri ktorom bolo nutné použiť aj dýchacie prístroje, keďže išlo o veľkú halu a bolo tam silné zadymenie. Oheň bol tak silný, že plamene videli aj ľudia z neďalekého sídliska.

"V súčasnosti sú na mieste zástupcovia Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR," dodala operačná dôstojníčka. Stále prebieha vyšetrovanie príčin a okolností vzniku požiaru, odhadovaná škoda je na úrovni 200.000 eur, môže byť však podľa nej vyššia, keďže v autodielni sa nachádzali aj autá. Na mieste sa podľa prvotných informácií nikto nezranil.

Napriek sankciám sa do USA stále valí ruský tovar
Ruský tovar v hodnote stoviek miliónov dolárov stále prúdi do Spojených štátov, pretože nechcú, aby Američania doplácali na opatrenia. "Napriek prísľubu Joea Bidena, že krajine Vladimira Putina zasadia zničujúci úder, sa obmedzenia nateraz... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik