Matovič odchádza
23 | 08 | 2022 I Alica Kočišová

Pripraviť rodinu o rodinné dovolenky, lebo tatko musí bojovať najprv voči mafii, ktorá štát ovládla a potom voči tým, ktorí ju chcú silou-mocou späť, je hlúpe. Ja som to urobil a do smrti si to budem vyčítať.

Takto začína svoj najnovší status minister financií Igor Matovič. Samozrejme hovorí o vlastnej rodine. Naposledy vraj s rodinou trávil dovolenku pred 4 rokmi a aj teraz im to takmer prekazil ujo kolega ultimátom. Dovolenku zachránili baby tým, že ujovi Sulíkovi dali KO a tak sa nakoniec ide do Španielska.

Igor Matovič svojho koaličného partnera skritizoval aj tentoraz

Vo svojom statuse uvádza: "Kolegovi niet pomoci. Od prvej chvíle sa začal správať ako opozícia vo vlastnej vláde, bez ohľadu na to, že demoralizoval v očiach verejnosti svojich kolegov v najťažších chvílach, aké Slovensko zažívalo. Od začiatku robil kroky, ktorých jasným cieľom bolo vládu povaliť skôr či neskôr. Pred rokom sme mu na poslednú chvíľu plán prekazili, keďže s mojim samopokorením vôbec nepočítal. Z plánu však neuhol. Strategicky následne rozbil Za ľudí, získal tak blokačnú väčšinu … a prišiel s vydieraním, o ktorom veľmi dobre vie, že je nesplniteľné.
Vopred bol upozornený, že vydieraniu tentokrát už neustúpime, ale napriek tomu to spravil. To môže urobiť len niekto, koho cieľ je naozaj vládu povaliť."  Richarda Sulíka skritizoval aj za jeho rolu obete. Nazval to až perverzne prešpekulovným a vyjadril svoj obdiv premiérovi, ktorý to so  Sulíkom ešte nevzdal. 

Nezabudol sa ešte poľutovať, ako prvým dňom po voľbách začal hon na Matoviča a OĽANO. A na záver doplnil odkaz:

"ps. Neobetuje sa ten, kto z vlády pred rútiacou sa energetickou katastrofou zdupká, ale ten, kto zostane. Neobetuje sa ten, kto ľudí teraz nechá v štichu, ale ten, kto sa im bude snažiť všemožne pomôcť. Vážim si každého, kto so Slovenskom teraz nehrá ruskú ruletu a svoje prospechárske hry."

Na jeho status už reagovali viaceré známe osobnosti
  • Marián Viskupič sa vo svojom statuse jednoducho opýtal: 

"A nemohol by Igor Matovič ísť na dovolenku tak ako každý normálny človek - zobrať rodinku, zamávať blízkym a odletieť si zaslúžene oddýchnut?" Vytkol mu, že zbytočne zo seba robí martýra, uráža Richarda Sulíka a že v podstate opľul všetkých, ktorých spomenul.

"Igor Matovič, tieňový premiér, odchádza na zaslúženú dovolenku do Španielska. Predtým mal ešte potrebu sa vyprázdniť na sociálnej sieti a tak napísal status." Na záver položil aj niekoľko otázok na zamyslenie: "Mimochodom, keď už Igorovi Matovičovi vadí, že niekto chce zdupkať z vlády (povaliť vládu), ako vníma to, že Boris Kollár chce nielen povaliť a hneď aj urobiť predčasné voľby? To už nie je zdupkanie a pomoc mafii?"

Pod samotným príspevkom je už niekoľko stoviek komentárov a väčšina komentujúcich želá ministrovi financií a jeho rodine príjemnú, zaslúženú dovolenku, hoci sa nájde aj niekoľko kritikov, ktorým na dovolenku ani tentoraz nevyšlo. Pani Majuška píše: "toľko rečí okolo jednej dovolenky,stačí ísť, dať fotky a ostatní to už dáko spracujú. Pani Evelin sa zas nechcelo čítať dlhý status: "Veľa čítania na mňa"

Bude sa Čaputová červenať?! Danko trafil klinec po hlavičke
Slovenská národná strana vyzvala prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby svoj augustový plat venovala na charitu. Celý mesiac podľa Andreja Danka nerobí nič. Imituje prácu "Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka... Čítať ďalej
23 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik