Európa už má vojny na Ukrajine dosť
23 | 08 | 2022 I Alica Kočišová

Hosťom relácie Vojna na Ukrajine v maďarskej televízii Hír TV bol bezpečnostný odborník György Nógrádi, podľa ktorého Európa už má vojny na Ukrajine dosť. 

Expert v programe uviedol, že Čína a Rusko vstúpili do strategickej aliancie, ktorá vznikla len z dôvodu záujmov proti USA. Nógrádi povedal, že v západných krajinách prebieha pudové politikárčenie, ktoré je podľa neho životu nebezpečné.

Dodal, že Kissinger proti tomu pravidelne vystupuje, no vplyv bývalého ministra zahraničia na politiku je minimálny. A to, čo Zelenskyj požaduje - vrátiť všetko späť, je utópia.

Európa má už vojny na Ukrajine dosť

Juraj Nógrádi pripomenul, že Volodymyr Zelenskyj po summite povedal, že je ochotný rokovať s ruským prezidentom Vladimirom Putinom iba v prípade, že by posledný ruský vojak opustil ukrajinské územia vrátane Krymu.

"Toto je utópia. Toto je svinstvo. Víťazná armáda sa nepostaví, pretože to od nich vyžaduje nešťastná hlava štátu v tričku. Európa podľa neho pristupuje k pomoci Ukrajine mimoriadne opatrne, keďže za ukrajinským prezidentom stoja Američania. Západ podľa neho navyše hodnotí, že Zelenskyj je vojnový hrdina, takže sa proti nemu neodvážia ísť. Odborník sa však domnieva, že ukrajinský prezident je nešťastný herec, ktorý nie je spôsobilý vykonávať povinnosti hlavy štátu" uviedol Nógrádi podľa Index.hu už skôr.

Juraj Nógrádi: TOTO je utópia. TOTO je svinstvo (Index)
Európa je voči ukrajinskému prezidentovi veľmi opatrná, keďže je považovaný za vojnového hrdinu, povedal Juraj Nógrádi, expert na bezpečnostnú politiku. Je presvedčený, že keď Amerika, alebo Západ prestanú Volodymyra Zelenského, ukrajinského... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik