Roman Mikulec doslova "zhejtoval" Roberta Fica
21 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Postupom času ako nezávislé orgány činné v trestnom konaní rozpletajú chobotnicu podozrení z trestnej činnosti páchanej nominantmi bývalých vlády pod vedením Fica, pánovi poslancovi už očividne neostáva nič iné, ako ukričane sa chytať príslovia o opakovanej lži, ktorá sa stáva pravdou. To myslíte vážne, pán Fico, že opakovaním lží prekrútite skutočnosť a že Vám na to niekto skočí?" Píše Roman Mikulec (OĽaNO), minister vnútra na sociálnej sieti.

Roman Mikulec predostiera na sociálnej sieti fakty

"Viem, že sa to ťažko počúva a ešte ťažšie žije, ale polícia je po dlhých rokoch slobodná v konaní. Výsledkom je 17 právoplatne odsúdených, prízvukujem odsúdených, z čias vládnutia vlád, ktorých súčasťou bola strana Smer-SD. Obžalovaných je 25 osôb v 9 prípadoch, ďalších 17 obvinených je v rámci aktuálne prebiehajúcich trestných konaní. Priamo nominanti strany Smer-SD svedčia o zverstvách, ktoré sa diali počas bývalých garnitúr na čele so Smerom," píše.

"Faktom tiež je, že nikto nezlikvidoval pani Santusovú, naďalej pracuje na ÚIS. Faktom tiež je, že pán predseda je obvinený spolu s ďalšími zo zosnovania zločineckej skupiny," píše.

"Uplynulé dni sme navyše boli svedkami obrovského klamstva v priamom prenose, keď predseda strany Smer-SD v televíznej politickej diskusnej relácii v uplynulú nedeľu poprel existenciu zlatých tehličiek, ktoré sa našli v trezore bývalého šéfa Štátnych hmotných rezerv za vlády, kde súčasťou bola strana Smer-SD. Pravda je taká, že 16. júna 2020 Národná kriminálna agentúra zaistila päť kilogramov zlatých tehličiek. Zaistenie zlatých tehličiek obvineného v tom čase verejne pre médiá potvrdil aj jeho právny zástupca. Prokurátor zároveň dňa 2. septembra 2021 uznesením rozhodol o zaistení celého majetku obvineného. Prípravné konanie v trestnej veci naďalej pokračuje, v ostatnom období v rámci vykonávaných úkonov bol na podnet vyšetrovateľa v zahraničí realizovaný európsky vyšetrovací príkaz," píše.

Zapamätajme si slová premiéra Eduarda Hegera!
Ceny elektriny pre domácnosti by sa v roku 2023 nemali výrazne zvyšovať. V diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO), ktorý prisľúbil, že zvýšenie nebude kopírovať nárast cien na trhu. "V prípade ceny za... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ako keby iba pravda bola iba jeho

"Pánovi poslanci však očividne nestačí len klamať. On zašiel ešte ďalej. Neštíti sa zastrašovať orgány činné v trestnom konaní, ktoré si poctivo robia svoju prácu," uvádza Mikulec.

"Zosumarizujme si to: Robert Fico verejne klame a podsúva svoje fantázie ako fakty. Spochybňovanie procesov a podsúvanie falošnej reality je očividnou snahou na prikrytie závažných podozrení z minulosti,"dodáva Roman Mikulec v závere príspevku, štýlom, ako keby pravda bola iba jeho.

OS SR zvolávajú na "poslednú rozlúčku" s MIG- 29. Ľudia ich rozdupali
Zdá sa, že pomoc Ukrajine nemá konca. Po tom, čo sme odovzdali obranný systém S-300, niekoľko vrtuľníkov, muníciu a posledne aj húfnice ZUZANA 2, prichádzajú na rad naše vraj "vyradené" stíhačky MIG-29. Ozbrojené sily SR pri tejto príležitosti... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik