Belousovová porovnala maďarskú a slovenskú prezidentku. Výsledok vás prekvapí!
21 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Bývalá poslankyňa NR SR Anna Belousovová porovnala na sociálnej sieti výroky maďarskej prezidentky Katalin Novákovej a slovenskej Zuzany Čaputovej. Veľa práce to nedalo ale výsledok je o to zaujímavejší. Posúdťe sami.

Nie je prezident ako prezident

Maďarská prezidentka Katalin Nováková: "Predpokladom našej spolupráce a nášho porozumenia je, aby nás nevydierali ani peniazmi, ktoré si zaslúžime, a ani ideológiami, ktoré Maďari odmietli."

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová: "Ukrajina patrí do Európskej únie a bude jej súčasťou. Slovensko a ja osobne urobíme všetko pre to, aby sa tak stalo čo najskôr a budem o tom aj naďalej hovoriť s ďalšími lídrami."

Stačí si prečítat tieto dva výroky o EÚ a povedia o nich všetko, tvrdí bývalá politička a doplnila, kto má na prvom mieste záujmu vlastného národa a kto uprednostňuje iných.

"Jasne dokazujú, kto má v týchto ťažkých časoch na prvom mieste svoj národ a štát a kto zachraňuje iných hoci aj na úkor záujmov vlastného národa. Viac ani hovoriť netreba."

Robert Fico pozýva na obrovský protest proti vládnej neschopnosti (video)
"Výsledkom tejto vlády sú veľké kopy hádok a prázdnych rečí, ale aj veľké kopy dreva na kúrenie pred rodinnými domami," hovorí Robert Fico na sociálnej sieti a 1. septembra zvoláva v Košiciach obrovský protest proti vládnej neschopnosti. Ľudia... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik