Anna Belousovová: Chcú naše dobro. Nedajme si ho vziať
18 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Anna Belousovová raeguje na výzvu umelcov, ktorí požadujú odstúpenie ministra financií. "To čo teraz začala táto partička okolo tvz. umeleckých a iných osobností, je nehorázne drzosť. A som presvedčená, že tie ich klauniady im už ľudia nezbaštia," myslí si Belousovová.

Obeta 

"Mňa by veľmi zaujímalo, kde Stanke a spol. berú tu drzosť sami seba nazývať nejakými osobnosťami a nanucovať verejnosti svoje choré predstavy o fungovaní demokracie?! Čo im dáva tú drzosť myslieť si, že oni sú niečo viac, ako každý iný občan tohto štátu?! Odkiaľ sa v nich berie tá nadradenosť?! Kto im povedal, že majú patent na rozum?! Je to jednoducho nehoráznosť," píše politička v statuse na Facebooku. 

Prečo až teraz?

"Kde boli tieto "osobnosti", keď prezidentka odpálila referendum, ktoré požadovali stovky tisícov občanov tohto štátu? Vtedy čusali. Asi neprišiel pokyn z istej ambasády. Kde boli celé dva roky, keď tu táto vládna banda diletantov robila svoje choré pokusy na Slovensku a jeho občanoch?!" Pýta sa Belousovová.

Branislav Becik: Slováci nemajú na chleba, no vláda vyhadzuje expirované vakcíny za milióny!
"Chlieb ani rožky možno na pultoch už čoskoro nebudú.. A naši vladári? Tých netrápi už absolútne nič! Ani vyhodené milióny EUR z peňaženiek daňových poplatníkov za expirované vakcíny," tvrdí Branislav Becik (HLAS - SD), starosta obce Dvory nad... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ich sa to netýkalo? 

"Boli ticho, pretože oni sa mali dobre! Ozvali sa len vtedy, keď sa jednalo o ich záujmy, o ich prospech a peniaze. Ich nezaujímalo šikanovanie zo strany vlády počas pandémie. Ich nezaujímali a nezaujímajú existenčné problémy dôchodcov, mladých rodín a ďalších ohrozených skupín," upozorňuje predsedníčka strany Národ a spravodlivosť.

"Teraz zrazu povstali

"Lebo hrozí pád tejto vlády. Teraz tu strašia návratom Smeru a bijú na poplach. Pán Stanke a spol.,máte veľmi čudné predstavy o fungovaní demokracie. Je základným princípom demokracie, že vládne ten, kto získa mandát vo voľbách. Smer sa o moci nedostal ani revolúciou, ani štátnym prevratom. Bola to vôľa voličov! Vašou psou povinnosťou bolo rešpektovať vôľu väčšiny tak, ako sme my museli rešpektovať a odtrpieť výsledky volieb 2020, pretože pred dvoma rokmi sa voľbami dostali k moci Matovič a spol. Ak to nezvládajú, tak nech odstúpia. Ale všetci, nielen Matovič. Tak to v demokracii má fungovať," myslí si Belousovová.

Budeme to "konzumovať"?

"To čo teraz začala táto partička okolo tvz. umeleckých a iných osobností, je nehorázne drzosť. A som presvedčená, že tie ich klauniady im už ľudia nezbaštia. Fakt dobráci od kosti. Chcú len naše dobro. Nedajme si ho vziať," vyzýva na záver Belousovová.

SHMÚ varuje Bratislavu a okolie
V Bratislave a jej okolí platí upozornenie pre prízemný ozón. Smogová situácia spôsobená prízemným ozónom trvá od stredy 17.8. až do odvolania. Na svojej webovej stránke o tom informuje Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ). "Oznámenie o... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Veľký krok pre Slovensko

Tak nazvala skupina hercov okolo Richarda Stankeho (Zdena Studenková, Martin Huba, František Kovár, Kamila Magálová, Henrieta Mickovičová, Miroslav Noga, Ady Hajdu a mnohí ďalší) svoju výzvu na odstúpenie Igora Matoviča z postu ministra financií. 

„Je to nepriamo adresované aj Richardovi Sulíkovi, ale Igor Matovič je pre mňa viac nevyspytateľný politik a človek. V prvom rade je to adresované jemu,“ vysvetlil aktér výzvy, Richard Stanke pre Denník N.

___________________

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik