Bittó Cigániková: Zopár hodín stačilo Matovičovi, aby dvakrát poškodil Slovensko
13 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

História sa zopakovala a dnes zavesil Igor Matovič na facebook primitívny útok na Sulíka, SaS a každého, kto pracoval na veľkej investícii na východ Slovenska, okomentovala na sociálnej sieti príspevok ministra financií, ktorý za pár minút stiahol, poslankyňa za SaS Jana Bittó Cigániková.

Popri Maďaroch vraj vyzeráme ako chudobní príbuzní

 

"Gratulujem maďarskému ministrovi hospodártsva k tomu, že neštrajkuje a pracuje...Takto sa to robí, do psej matere! Megainvestícia 5-krát väčšia ako volvo. Maďari idú ako rakety a my popri nich vyzeráme ako chudobní príbuzní," napísal na facebooku Igor Matovič.

V príspevku na sociálnej sieti, reagoval na informáciu, že: "Čínska firma CATL postaví v Maďarsku továreň na výrobu batérií za 7,3 miliardy eur, ktorá by mala byť najväčšou svojho druhu v Európe. Pripravuje sa na uspokojenie rastúceho dopytu globálnych výrobcov automobilov".

Igor Matovič rýpe do SaS. Status neskôr vymazal
Igor Matovič (OĽaNO), minister financií nevydržal! Iba pár hodín potom, ako riešili predstavitelia koalície vládnu krízu a premiér Eduard Heger (OĽaNO) presviedčal, že chce štvorkoalíciu, opäť rýpol do ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS).... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Primitívny útok

Matovičov stiahnutý status však neušiel poslankyni parlamentu za SaS Jane Bittó Cigánikovej.

"História sa zopakovala a dnes zavesil I. Matovič na facebook primitívny útok na Sulíka, SaS a každého, kto pracoval na veľkej investícii na východ Slovenska.  Igor Matovič jednoducho znevážil jeden z najväčších úspechov koaličného partnera a tým aj celej vlády (pričom aj on sám chodil na rokovania) len preto, aby si mohol kopnúť do Sulíka. Navyše, vyslal tým zlý signál nielen Volvu, ale každému, kto ešte uvažuje o veľkej investícii na Slovensku."

Druhým dôkazom Matovičovej škodlivosti pre vládu a krajinu bol podľa saskárky včera medializovaný odchod analytika Útvaru hodnoty za peniaze, ktorý kritizoval nielen to, že Matovič spolupracuje s kotlebovcami, ale aj to, že nemá v úcte iný názor, odborné posudky, dáta a analýzy. 

"Koniec-koncov, takto vyhnal Matovič z ministerstva financií aj Tomáša Meravého, Zuzanu Baťovú vyšikanoval zo ŠÚKL a denne to dokazuje aj tým, ako "konzumuje moc", pričom ho nezaujímajú analýzy," dodala Cigániková.

"Igor Matovič svoj dnešný status o Sulíkovi zmazal, predpokladám, že na tlak svojich spolustraníkov. Aj tí ale veľmi dobre vedia, že toto nie je ojedinelý incident a zmazanie statusu problém vo vláde nevyrieši. Rovnako, ako sa ním nevyrieši ani odchod odborníkov a kapacít, ktoré Igor Matovič ako minister vyháňa," uzavrela poslankyňa.

Igor Matovič: Niečo z kuloárov včerajšieho rokovania
Keďže SaS zdôvodnila svoj úmysel povaliť ďalšiu protikorupčnú vládu mojimi dvomi vraj zásadnými prehreškami, potrebovali sme si včera spoločne všetky štyri strany zodpovedať, či sú útoky/obvinenia pravdivé, ohodnotil včerajšie rokovanie na... Čítať ďalej
13 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik