Zabudnutý jasnovidec (VIDEO)
12 | 08 | 2022 I Milan Laca

Wolf Messing bol jednou z najznámejších a najkontroverznejších osobností ZSSR.

Predpovedal Stalinovu smrť a určil aj deň, kedy sa skončila druhá svetová vojna. 

Stalin ho prijal

Josif Stalin, ktorého smrť veštec predpovedal, sa osobne stretol s Messingom, aby spreveril jeho dar. Prorok sám nepovažoval svoje schopnosti za mimozmyslové, ale tvrdil, že sú vysvetliteľné z hľadiska modernej vedy. Hovoril, že "čítanie svalov" ľudí mu umožňuje predpovedať ich myšlienky a zámery.  

Smrť Josifa Stalina a koniec druhej svetovej vojny

Počas 2. svetovej vojny bol Messing, ktorý utiekol z Nemecka, evakuovaný do Novosibirska. Tam naďalej vystupoval pred  verejnosťou, demonštroval svoje schopnosti a rozprával publiku o minulosti, súčasnosti a budúcnosti. Počas jedného zo sedení v roku 1943, keď mu odovzdali otázku o dátume konca vojny, veštec okamžite určil presný deň, aj keď bez uvedenia roku. 

Kto bol Messing

Pandémia 

Veštec tiež predpovedal šírenie infekcií. Messing povedal, že v roku 2020 svet zachváti rozsiahla pandémia „novej choroby“, ktorá zasiahne celú planétu, spôsobí globálnu krízu a skončí až na konci roku 2022. Momentálne nie je možné overiť pravosť tejto predpovede, no Svetová zdravotnícka organizácia vyjadrila nádej, že pandémia COVID-19 sa skončí do konca tohto roka, ak sa po prepuknutí neobjavia žiadne nové kmene koronavírusu. 

Čo videl Nostradamus
Všetci budú zasiahnutí: najdesivejšie predpovede Nostradama na rok 2022. Jeden z najväčších prorokov, Nostradamus, predpovedal budúcnosť už pred storočiami. Nie všetky predpovede sú jednoznačne pozitívne, keďže svet nie je rozdelený na... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Milan Laca

Svetová hospodárska kríza a následné konflikty 

Wolf Messing opakovane hovoril o zložitom období pre celý svet v súčasnosti. Veštec predpovedal rozsiahlu hospodársku krízu, ktorá by vyústila do konfliktov medzi štátmi. Spojené štáty označil za „hlavných podnecovateľov“ nezhôd. Prorok však poznamenal, že vďaka spoločnému úsiliu budú krajiny schopné zastaviť konflikt a vyhnúť sa rozsiahlym stretom. Zmienil sa aj o prírodných katastrofách a iných krízach (bez toho, aby presne špecifikoval aké), ktoré by mohli postihnúť Rusko aj celý svet, no tvrdil, že všetky ťažkosti sa zaobídu bez výrazných strát vďaka rozvoju vedy a skvalitneniu vzdelávania.

Zmeny v zahraničnej a vnútornej politike Ruska

Vyslovil aj optimistický názor o budúcnosti Ruska. Argumentoval, že krajina sa dokáže vyrovnať s vonkajšími a vnútornými hrozbami, ekonomickými problémami a brániť svoje záujmy, ako aj posilniť svoju mierovú úlohu na medzinárodnej scéne. Neuviedol však konkrétne podrobnosti. Podľa Messinga čakajú Rusko do konca roku 2022 výrazné zlepšenia - najmä hovoril o rastúcej autorite krajiny, ekonomických reformách a pozitívnych geopolitických zmenách.

Vlastná smrť 

Možno jednou z najznámejších a najsmutnejších Messingových predpovedí bolo proroctvo o jeho vlastnej smrti. Vo veku 76 rokov išiel na operáciu ( trpel chorobou nôh) a pred odchodom sa pozrel na svoj dom a povedal: „Už sa sem nikdy nevrátiš". Napriek tomu, že operácia bola úspešná, 8. novembra 1974 Messing zomrel na zlyhanie obličiek a pľúcny edém. Lekári tvrdili, že takýto výsledok udalostí bol pre všetkých veľkým prekvapením, ale samotný veštec, ako sa ukázalo, nepochyboval o svojej bezprostrednej smrti.

Belousovová: Miesto prezidentky tu máme hviezdu reality šou
Takto sa to nerobí do psej matere! Verte, či nie, chcela by som naozaj úprimne odkázať tým, čo robia PR kampaň pani prezidentke: Robíte to čím ďalej tým horšie. Takýmto štýlom chce politička Anna Belousovová nasmerovať tých, ktorí sa starajú o... Čítať ďalej
12 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik