Nora Kabrheľová už môže cestovať!
10 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Boli časy, keď bola "všade" a neohrozene sa vyjadrovala ku "všetkému. Nora Mojsejová, dnes Kabrheľová je dnes známejšia cez súdne procesy a pobyt za mrežami. Aktuálne má však aj novinky, píše Pluska.

Zrušený dozor

Košický okresný súd Eleonóre Kabrhelovej zrušil probačný dohľad. Ten musela absolvovať po opustení múrov väzenia v roku 2014.

Znamenalo to, že raz mesačne sa povinne hlásila u probačno-mediačného úradníka. Prokurátor však povolil ukončenie tejto povinnosti a Kabrheľová tak podľa Plusky môže vycestovať aj do zahraničia mimo EÚ. 

Trenčiansky samosprávny kraj: Vystrieda niekto Bašku?
Na poste predsedu Trenčianskeho VÚC politológovia neočakávajú nejaké búrlivé zmeny. Zatiaľ sú známi traja kandidáti. Prekvapiť však môže hociktorý z nich. SME zisťovalo viac. Obháji si post Jaroslav Baška? „Keď som sa pred piatimi rokmi opätovne... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ostalo jej priezvisko

Asi nik neveril náhlemu vzplanutiu medzi nitrianskym podnikateľom Františkom Kabrheľom a Norou. Vzali sa v roku 2018 a šlo o dobre premyslený ťah, vďaka ktorému sa Nora vyhla desaťročnému pobytu za mrežami a Kabrheľ by o peniaze (853 tisíc eur) nenávratne prišiel. Rozviedli sa ešte koncom toho istého roku.

Nora Kabrheľová / Instagram (@slaytiiina)

Milovaná Šarika

Kým Braňo Mojsej a František Kabrheľ si zariadili život s novými životnými partnerkami, Nora sa venuje len svojej fenke Šarike. Tá je ňou hojne prezentovaná aj na sociálnych sieťach. 

Celkom si však neoddýchla

Pluska pripomína, že Kabrheľovú čaká okrem iného ešte rozsudok v kauze nadmerných odpočtov DPH. NAKA ju zadržala v jej dome v Košickej Novej Vsi ešte v lete 2013. Obvinenie sa týkalo rozsiahlych daňových podvodov, kde si organizovaná skupina  počas niekoľkých rokov neoprávnene uplatňovala nadmerné odpočty DPH. Výška škody bola vyčíslená takmer na 7 miliónov eur. Ak jej vinu dokážu, pôjde za mreže na 12 rokov.

Richard Sulík: Pri ropovode Adria s kapacitou problém nebude
Minister hospodárstva Richard Sulík v stredu, 10. augusta, usporiadal tlačovú besedu k aktuálnej situácii s dodávkou ropy ropovodom Družba. Čo sa vlastne stalo Ruská strana kvôli sankciám EÚ nemala ako zaplatiť Ukrajine za tranzit ropy cez... Čítať ďalej
10 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik