Djokovičová sa zastala manžela a odkázala novinárom
07 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Informácia, že Novak Djokovič sa odhlásil z prestížneho kanadského tenisového turnaja šokovala svet. Ľudia bez očkovania proti Covid, majú totiž do Kanady vstup zakázaný. Je možné, že podobný postup zvolí aj pri grandslamovom US Open, ktorý sa bude konať koncom augusta. Manželka Djokoviča si za svojim manželom stojí a žurnalistovi, ktorý kritizoval jej manžela, odkázala prostredníctvom sociálnej siete. 

Je toto naozajstný, medzinárodný tenisový magazín?

V tenisovom magazíne Racquet vyšiel článok autora Bena Rothenbergera, ktorý sa v ňom pozastavil nad tým, že Djokovič sa prihlasuje na turnaj, očakávajúc, že mu prispôsobia pravidlá. Autor článku reagoval v magazíne na odhlásenie Djokoviča z turnaja po tom, ako bolo jasné, že ho do Kanady, ako neočkovaného, možno ani nevpustia. Novinár tiež skonštatoval, že verí, že Djokovič sa rozhodne hrať podľa pravidiel.

„Je toto naozajstný, medzinárodný tenisový magazín?! Vau," reagovala podľa denníka Pravda, Jelena Djokovičová.

„Na základe tenisových pravidiel a rebríčka bolo Novakovo prihlásenie automatické. Aká je teda logika vášho článku?“ Spýtala sa Djokovičová na sociálnej sieti.

Novaka Djokoviča do Kanady nepustia
Srbský tenista Novak Djokovič sa oficiálne odhlásil z turnaja ATP Masters v Montreale. Vo štvrtok o tom informovali organizátori podujatia. Wimbledonský šampión striktne odmieta vakcínu proti koronavírusu, a vzhľadom k tomu mu nie je umožnené... Čítať ďalej
05 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Rovno sa odhlás, nečakaj výhody

Djokovič by sa mal podľa tenisového časopisu odhlásiť z turnajov, kde sa bez očkovania zúčastniť nemôže. Podľa nich je jeho konanie vypočítavé - čaká do poslednej chvíľky, že mu štart umožnia.

„Za predpokladu, že ste tenisový magazín, možno by ste sa mali zamerať na najbližšie týždne. Buďte tým, čím by ste mali byť. Tenisovým časopisom, ktorý píše o tenise,“ uzavrela Djokovičová.

Jej manžel uviedol, že na US Open hrať chce, no zaočkovať sa pre to nemieni. Pripravuje sa tak, ako keby štartovať mal.

"Zbojníkom" v Zboji je medveď
Obec Zboj sa nachádza v Sninskom okrese, v blízkosti Národného parku Poloniny. Práve z tohto územia do nej pravidelne prichádza medveď, aby si pochutnal na ovocí zo stromu a mede z úľov miestnych včelárov. Na prípad sa bližšie pozrel zemplínsky... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik