Učitelia, nehlásajte pravdu! Môžete byť potrestaní!
05 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Bol 8. máj 2022 a stovky ľudí si chceli na Slavíne uctiť pamiatku vojakov, padlých v 2. svetovej vojne. Boli medzi nimi aj deti - bežná trieda zo základnej školy. Čo sa však dialo po tejto návšteve, tomu súdny človek ťažko uverí.

Čo sa vlastne stalo

Trieda detí s kvetmi v rukách v ten deň aj so svojou učiteľkou navštívila pietne miesto, na ktorom obišli policajtov, aby tie kvety mohli položiť k pamätníku.

Vzorná učiteľka

Šli sme na rodičom vopred ohlásený výlet," rozpráva učiteľka ktorá na zmienenom výlete zažila veľmi nepríjemnú skúsenosť, ktorou to však neskončilo. "Údajne sme ohrozili bezpečnosť detí, takže bolo zvolané mimoriadne rodičovské združenie. Po ňom niektorí rodičia na pani učiteľku, dovtedy vychvaľovanú, napísali oficiálnu sťažnosť." 

Politológovia sa zhodujú ohľadne návratu Mikloša a Dzurindu: Mali by si nájsť iný typ zábavky!
O tom, že spomienkový optimizmus mnohých ľudí volá po návrate dvojice Dzurinda-Mikloš, sme písali už aj my. Čím viac vážnych prešľapov má vláda OĽaNO, tým sú hlasy, volajúce po návrate SDKÚ č. 2 silnejšie. Politológovia odpovedali na otázky okolo... Čítať ďalej
05 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Čo vadilo rodičom?

"Deti som naučila spievať ruskú pesničku." hovorí zhrozená učiteľka a doplnila: "Vadilo im, že sme tam kládli kvety a deti sa tam fotili."

Podpora kolegyni

Učiteľka z videa však svoju kolegyňu podporila a jej vyjadrenie podpísalo aj viacero rodičov. "Dopadlo to tak, že pani učiteľka dostala písomné upozornenie za porušenie pracovnej disciplíny s upozornením na možnosť ukončenia pracovného pomeru. Za výlet na Slavíne," nechápavo konštatuje kolegyňa postihovanej učiteľky.

Boris Kollár: Nebudeme odpadkovým košom parlamentu
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) sa v štvrtkovom spravodajstve vyjadril celkom jasne. Budúcnosť tejto vlády vidí len vo štvorkoalícii. Vláda s podporou odídencov z ĽSNS sa mu nepáči a ak aj zostane trojkoalícia, jej šancu vidí v tom,... Čítať ďalej
05 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik