Sulík vracia úder Matovičovi. Reagoval aj premiér
05 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Slovná prestrelka v koalícii akoby konca nemala. Potom čo sa dnes Igor Matovič familiárne pustil do Richarda Sulíka neprešlo veľa času a predseda liberálov vracia úder späť.

Tvrdá reakcia Richarda Sulíka:

"Na silácke reči sme boli Matovičovi dobrí

Igor Matovič opäť potvrdil, že mu nikdy nešlo o zmier, pretože tento človek nedokáže žiť bez nepriateľa a neustáleho konfliktu." Začal predseda Sas.

Vysvetlenie Sulíka

"Moja správa adresovaná Igorovi Matovičovi reflektovala snahy Borisa Kollára zastaviť boj proti mafii. V tom čase, po paragrafe 363 pre Vladimíra Pčoliného a chaose v bezpečnostných zložkách, sa Boris Kollár verejne vyjadroval pre odchod Sme rodina z koalície a predčasné voľby. Bolo mi ľúto, keď som videl ako Boris Kollár s Igorom Matovičom zametá. Navrhol som preto Igorovi Matovičovi ústretový krok - zakopať vojnovú sekeru, a tiež som ho uistil o podpore 20 poslancov SaS v prípade, že by sa rozhodol vyprevadiť Borisa Kollára z koalície. Igor Matovič deň po mojej sms vyhlásil, že si musíme položiť otázku, či dokáže koalícia fungovať aj bez Sme rodina. Moju ponuku teda odignoroval a zároveň naše uistenie o podpore využil na silácke reči voči Sme rodina, ktorej dokázal veľkoryso prehliadnuť všeličo, najnovšie aj to, že nehlasovali ani len za vydanie Roberta Fica do rúk spravodlivosti."

Prekvapivá reakcia premiéra Hegera

"O svojej správe Igorovi Matovičovi som bezprostredne informoval aj premiéra Eduarda Hegera. Ten mi poďakoval a napísal, že si váži, čo som napísal Igorovi Matovičovi. Napísal: "Klobúk dole."" Uzavrel svoj status Sulík.

Už aj Matovič? Ďalší KLAMÁR na scéne!
Po včerajšej mediálnej prestrelke medzi Richardom Rašim (Hlas-SD) a Veronikou Remišovou (Za ľudí), kde sa navzájom osočovali a obviňovali z klamstiev, máme vo vládnej koalícii ďalší spor. Igor Matovič (OĹANO) označil Richarda Sulíka (SaS) s citom a... Čítať ďalej
05 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik