Žena poslala 110.000 eur mužovi, ktorý sa vydával za amerického vojaka
02 | 08 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Žena v strednom veku z okresu Topoľčany poslala 110.000 eur mužovi, ktorý sa vydával za amerického vojaka. Druhá poškodená prišla o sumu 5000 eur. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti prijal trestné oznámenie pre podozrenie zo zločinu podvodu. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Páchateľ sa skontaktoval s poškodenou prostredníctvom sociálnych sietí. "Tvrdil, že je americký vojak, ktorý je teraz v Nemecku a do neznámej anglickej banky mu chodia peniaze, ku ktorým sa nevie dostať," priblížila polícia.

Muž s poškodenou následne nadviazal bližší kontakt a získal si jej dôveru. "Požiadal ju, či by mu pomohla so splátkou 140.000 eur," uviedli policajti. Vzápätí od ženy pod rôznymi zámienkami a prísľubmi vrátenia peňazí vylákal približne 110.000 eur, ďalšia poškodená prišla o 5000 eur.

Ján Baránek: Spoločnosť nevie čeliť debilizácii národa
Ján Baránek bol na Slovensku deväť rokov najcitovanejším politickým analytikom. Potom to uťalo. V rozhovore spomína,že to bolo v období, keď sa na Slovensku začala kultúrna vojna, keď išli voliť prezidentku Zuzanu Čaputovú. V dobe, keď médiá... Čítať ďalej
02 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik