Peter Pellegrini: Aktivity koalície smerujú jedine k predčasným voľbám!
01 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Predseda Hlasu-SD a poslanec NR SR Peter Pellegrini na svojej facebookovej stránke konštatuje, že: "Vládna koalícia nadobro stratila súdnosť a naozaj sa rozhodla venovať celé leto svojim vnútorným sporom namiesto okamžitej pomoci ľuďom." 

Zaoberajú sa len sami sebou

"Odchody, prestupy, kupčenie s poslaneckými hlasmi, plány o menšinovej vláde s fašistami. To sú jediné veci, ktorým dnes venuje pozornosť vládna koalícia. Tak, ako sa pred rokom a pol namiesto pandémie zaoberala len sama sebou, tak dnes namiesto zdražovania rieši udržanie sa pri moci za každú cenu, upozorňuje Pellegrini a pripomína: "Vtedy boli strašnou cenou za takýto prístup tisícky zbytočne zmarených životov, dnes je to čoraz zúfalejšia situácia mnohých ľudí na Slovensku a čoraz väčšia chudoba."

Opätovná výzva

"Predčasné voľby sú jedinou možnosťou, ako ukončiť tieto špinavé zákulisné hry o moc. Ľudia na Slovensku majú plné právo, aby sa vláda Slovenskej republiky venovala im, a nie sama sebe," píše Pellegrini a vo svojom statuse opätovne vyzýva koaličné strany, aby s opozíciou okamžite začali rokovať o termíne predčasných volieb. 

Nedostatok pediatrov? Lengvarský má plán
Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (OĽaNO) reagoval na skutočnosť, že v regiónoch chýbajú detskí lekári. Situáciu mieni riešiť redukciou detských pohotovostí. Pediatri súhlasia, ale... Tento krok považujú za správny aj pediatri a župní... Čítať ďalej
01 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik