Nedeľné večery budú patriť tancu
07 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Krásne nalíčené dámy vo výpravných róbach, elegantní páni a veľa tanca. 

Na slovenské obrazovky sa po piatich rokoch vracia tanečná súťaž Let´s Dance.

Noc plná tanca a napätia

Ako v každej podobnej súťaži, aj tentokrát tomu nebolo inak. Iní však boli moderátori a porotcovia Roly moderátorskej dvojice sa zhostili Viktor Vincze a Martina Zábranská. Pre oboch to bola prvá skúsenosť s takouto veľkolepou šou, pri ktorej Nový čas nemohol chýbať. 

D. Mirgová: Ja chcem medzi najlepších! (foto)
Dominika Mirgová (30) je speváčka, ktorá sa v slovenskom šoubiznise ocitla vďaka súťaži superstar v roku 2007. Vtedy skončila druhá, no narozdiel od mnohých, ktorí sa o to pokúšali, ona sa udržala a stále spieva. Zrejme sa však cíti... Čítať ďalej
02 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Kto zasadol do poroty?

Aj tu sme mohli vidieť ľudí, ktorí v podobnej porote už pôsobili - Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík. Treťou porotkyňou bola Adela Vinczeová a hosťom bol extravagantný kubánsky tanečník Jorge Gonzales, píše Nový čas.

Víťazom je jeden

Pomyselnú palmu víťazstva si v prvom kole odniesli herec Ján Koleník so svojou tanečnou partnerkou Vandou Polákovou. Všetky tanečné páry "trénuje" Peter Modrovský. Ten v úlohe súťažiaceho nechýbal zatiaľ pri žiadnej zo slovenských verzii.

Aj šikulky, aj "polená"

Nie nie, to "poleno" nie je žiaden výsmech. V živote je to už tak dané, že jeden krásne maľuje, iný tancuje. Peter Modrovský Novému času prezradil: "U niektorých som vedel, čo mám čakať, veď sa poznáme dlhé roky. Nebudem nikoho menovať, treba si to pozrieť." Upozornil Modrovský. "Máme páry, ktoré sú skvelá kombinácia mega šou a skvelý tanec. Budú samozrejme aj vtipné čísla, ale dáme si pozor na to, aby to reálne aj odtancovali." 

Na ukrajinskom fronte je aj ex Dominiky Cibulkovej (FOTOGALÉRIA)
Bývalá tenistka Dominika Navara Cibulková od konca svojej športovej kariéry rozčerila hladinu verejnosti niekoľkokrát. Naposledy asi "prednostným" očkovaním a následným "odrobením si prehrešku" na MOMke. Aktuálne sa pre šport24 vyjadrila k... Čítať ďalej
05 | 03 | 2022 | Eka Balašková

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik